Ana SayfaÜnlülerBarış Arduç'dan Sürpriz Paylaşım!

İlgili Postlar

Barış Arduç’dan Sürpriz Paylaşım!

Uzun süredir Instagram hesabından paylaşım yapmayan yakışıklı Sanatçı Barış Arduç, yepyeni bir  fotoğraf paylaşarak “Buralardayım” der gibiydi. İşte Detaylar..

Gupse Özay, Barış Arduç’la Alakalı Konuştu: “Aşık Olduk Ne Yapalım Yani?”

Tam bir spor tutkunu olan ve sosyal medya hesabından yaptığı bol paylaşımlarla bunu da ortaya koyan Barış Arduç; yüzüyor, futbol oynuyor, ağırlık çalışıyor ve boks yapıyor. Bu paylaşımlarınada ara veren yakışık oyuncu Barış Arduç hakkında, son zamanlarda  acaba Instagram kullanmayı bıraktığımı yorumları ortaya çıkmıştı. Ancak Barış Arduç, bugün paylaştığı yeni fotoğrafla “Ben burdayım” mesajı verdi.

Kısa sürede Yüzlerce Beğeni..

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç’un, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kısa süre içerisinde yüzlerce beğeni aldı. Arduç’un kısa sürede çok sayıda beğeni alması takipçileri tarafından özlendiği olarak yorumlandı.

Bomda Dönüşü Merak Konusu Oldu!

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Ünlü oyuncu Barış Arduç’un takipçileri tarafından yeni projesi merak konusu oldu.Tiyatro ve Dizi Oyuncusu Arduç’un takipçileri yorumlarında  Ünlü Oyuncuyu artık ekranlarda görmek istediklerini yazdı. Arduç’un kısa sürede çok sayıda beğeni alması herkes tarafından özlendiği anlamına geliyor. Paylaşım kısa süre sonra yorumlara kapatıldı.

Barış Arduç Kimdir?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler