Ana SayfaDedikoduGupse Özay, Barış Arduç'la Alakalı Konuştu: "Aşık Olduk Ne Yapalım Yani?"

İlgili Postlar

Gupse Özay, Barış Arduç’la Alakalı Konuştu: “Aşık Olduk Ne Yapalım Yani?”

Gupse Özay, 3 Yıldır Birlikte Olduğu Barış Arduç’la Alakalı Konuştu

Barış Arduş ile yaklaşık 3 yıldır aşk yaşayan Gupse Özay Posta’dan Oya Çınar’a verdiği röportajda ilişkilerini anlattı.  Barış Arduç’un hayranları tarafından sevilmediğini söyleyen Gupse Özay bu konuya takılmadığının altını çizerek “Ben güzellik kaygısını tersine çeviriyorum” dedi.

“Aşkta Güzel Çirkin Hesabı Olmaz…”

Barış Arduç’un hayranları tarafından sürekli eleştirilere maruz kalan Gupse Özay aşkıyla alakalı bilinmeyenleri anlattı. Yaklaşık 3 yıldır aşk yaşayan çift ilişkileri hakkında sürekli olumsuz yorumlar almakta. Barış Aduç’un hayranları tarafından “çirkinsin” yorumlarına maruz kalan Gupse Özay ilişkisi hakkında bilinmeyenleri anlattı.

İşte Gupse Özay’ın Açıklaması; 

-Ben güzellik kaygısını tersine çeviriyorum! Çocuklar beni seviyor ama ergen kesim beni görmek istemiyor ve reddediyor. Valla gülüyorum hallerine. Keşke doktora gitseler, orada bana abuk subuk yorumlar yapacaklarına.Popüler biriyle birlikte olmak değil ama sürekli ilişkimizin merak uyandırması, konuşulması sinir bozucu. Stres yaratıyor. Aşkın çirkin/güzel, popüler/değil diye bir hesabı olmaz ki…Öyle denk geldi ve aşık olduk. Ne yapalım yani.

Mutlu, aşık ve başarılıysan, karşıdaki mutsuz ve bedbaht bir insan için rahatsız edici olabiliyorsun. Bu durum onları, “Sen de mutsuz olsan da bir rahatlasak” durumuna itebiliyor. Bana gelen saldırı ve eleştiriler genelde bu yönde. “Ölsen de kurtulsak” diyorlar herhalde. Hahaha!

Gupse Özay, Barış Arduç'la Alakalı Konuştu: "Aşık Olduk Ne Yapalım Yani?"
Gupse Özay, Barış Arduç’la Alakalı Konuştu: “Aşık Olduk Ne Yapalım Yani?”

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler