Ana SayfaDünyaBarbie Bebeğe Benzemek İçin Bakın Ne Yaptı!

İlgili Postlar

Barbie Bebeğe Benzemek İçin Bakın Ne Yaptı!

Kusursuz güzelliğin adeta bir simgesi haline gelen Barbie’ye benzeyebilmek için her sene onlarca kadının estetik yaptığına şahit oluyoruz. Geçtiğimiz günlerde bir kadın Angeline Jolie’ye benzeyebilmek için estetik yapmıştı. Şimdi de bir kadın Barbie’ye benzeyebilmek için estetik yaptırdı!

Amanda Ahola

Onlarca insan Barbie bebeğe ve Hollywood yıldızı güzellere benzeyebilmek için onlarca defa bıçak altına yatıyor ve ölümle burun buruna gelmeyi göze alıyor. Barbie bebeğe benzemek isteyen Finlandiyalı bu kadın bakın nasıl bir sonuç ile karşılaşmış.

Amanda Ahola

Finlandiya, Jyvaskyla’da yaşayan Amanda Ahole isimli genç kız, Barbie gibi görünmek için tonlarca para harcadığını belirtiyor.

Amanda Ahola

Ayrıca Barbie bebeğin dünyanın en mükemmel gözüken kadını olduğunu belirten Amanda, mükemmele çok yakın bu görünüme sahip olmak için tonlarca para harcayarak “tıpkı onun gibi mükemmel olmaya çalışıyorum” dedi.

Amanda Ahola

İlk olarak plastik bir görüntüye sahip olmak istediğini belirten Amanda Ahola, İnsanlar ona Barbie diye seslendiklerinde kendisini çok mutlu hissettiğini de belirtiyor.

Amanda Ahola

18 YAŞINDA ESTETİK YAPMAYA BAŞLAMIŞ

Genç kız Amanda Ahola, henüz 18 yaşındayken Barbie bebeğe benzemek istediğini ve bıçak altına yattığını, göğüslerini irileştirdiğini, dudaklarını dolgunlaştırmak için estetik yaptığını ve tüm bunları yaparken de ailesinden asla yardım almadığını söylüyor.

Amanda Ahola

Ahola, bu görünüme sahip olabilmek için ailesinden yardım almadığını belirtirken, estetik operasyonlarına harcadığı parayı toplayabilmek için çeşitli işlerde çalıştığını ve temizlikçilik bile yaptığını belirtiyor.

Amanda Ahola

“16 yaşındayken Barbie bebeğe benzemeyi düşünmüştüm ve bunun planlarını yapmıştım.” Diyen Ahola, Barbie bebeğin mükemmele çok yakın bir güzellikte olduğunu belirtiyor.

Amanda Ahola

Son estetik operasyonunda ölümle burun buruna geldiğini söyleyen Amanda, “Son göğüs büyütme operasyonumda neredeyse ölüyordum, operasyon yüzünden beynimde ödem oluştu, hatta annemin söylediğine göre 1 gün boyunca hafızamı kaybetmiş, ailemi bile tanımamışım” dedi.

Amanda Ahola

Barbie bebeğe benzeme planı için bu tehlikeye katlandığını belirten Amanda, bundan vazgeçmeyeceğini söylüyor.

Amanda Ahola

Amanda Ahola

Amanda Ahola

Amanda Ahola

Aşağıdaki resimlerde Ahola’nın estetik operasyonu geçirmeden önceki görüntülerini görebilirsiniz.

Amanda Ahola

Amanda Ahola

Amanda Ahola

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler