Ana SayfaDedikoduHakan Çalhanoğlu:" 10 Kez Birlikte Olduk."

İlgili Postlar

Hakan Çalhanoğlu:” 10 Kez Birlikte Olduk.”

Kendisine Şantaj Yapan Kadına Dava Açan Milanlı Hakan: 10 Kez Birlikte Olduk

Milan’da futbol oynayan Hakan Çalhanoğlu’nun şantaj davası başladı. Davada Anita Latifi’nin başarılı futbolcudan 250 bin euro para istediğini iddia ediyor. Hakan Çalhanoğlu, bir yetenek yarışmasına ünlenen şarkıcı Latifi ile 10 kez birlikte olduğunu ve hepsinde korunduğunu söyleyerek mahkemede kendini savundu.

“10 Kez Birlikte Olduk, Hepsinde Korundum”

Hakan Çalhanoğlu ile Anita Latifi’nin ilişkisinin bitmesinin ardından Latifi, Çalhanoğlu’nu arayıp “Senden hamileyim. 250 bin euro verirsen kürtaj yapacağım. Aksi taktirde basına her şeyi anlatırım” demişti. Kendinden emin olan Hakan Çalhanoğlu ise istediği parayı Anita Latifi’ye vermedi. Anita Latifi şantajlarına devam edince Çalhanoğlu olayı yargıya taşıdı.Hakan Çalhanoğlu’nun şikayeti üzerine yapılan soruşturmanın ardında açılan davanın ilk duruşması Düsseldorf’ta görüldü. İlk duruşmada taraflar hazır bulundu.

Hakan Çalhanoğlu, “Yakın bir arkadaşlığımız oldu. Birlikte de olduk. Ama ilişki sırasında hep dikkatli davrandım ve korundum” dedi. Daha sonra birlikte olduklarının sayısının 10 olduğunu söyleyen Çalhanoğlu, kendinden emin olduğunu söyledi. Bu arada Latifi’nin de hamile kalmadığı ortaya çıktı. Latifi’nin avukatı ise “”Çalhanoğlu’nun 10 kez birlikte olduğu müvekkilimle her seferinde korunduğu konusunda şüpheliyim” dedi. Dava 10 Aralık’a ertelendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler