Ana SayfaDünya7 Erkek 7 Kadın Adada Çırılçıplak Eş Arayacaklar!

İlgili Postlar

7 Erkek 7 Kadın Adada Çırılçıplak Eş Arayacaklar!

Almanya’da “Adem, Havva’yı Arıyor” isimli yarışma ülke gündemine olay bir şekilde oturdu!

7 Erkek ve 7 Kadın’ın çırılçıplak bir şekilde yaşadığı ve kendi aralarında birbirlerine uygun bir şekilde en iyi eşi bulacakları yeni yarışma sadece Almanya ile kalmadı, tüm dünya gündemini salladı!

7 ERKEK 7 KADIN ÇIRILÇIPLAK!

Almanya’da televizyonu açan insanlar birden bire çırılçıplak insanlar ile karşılaşınca şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bazı insanlar “Almanya’dayım. Televizyonu bir açtım, karşımda çırılçıplak insanlar…” derken, bazı insanlar da şifreli yayınlara girdiklerini sandıklarını söyledi. Almanya’nın ulusal kanalı RTL’yi açan insanlar Adam Sucht Eva (Adem Havva’yı Arıyor) isimli televizyon programına denk geldiklerini daha sonradan öğrendiler.

KIYAFETLE GÖRÜNCE VAZGEÇİYORLAR!

HaberTürk yazarlarından İpek Durkal, Adam Sucht Eva isimli televizyon programı hakkında 7 kadın ve 7 erkeğin yarıştığı bu programda yarışmacılar tüm eşyalarını geride bırakıp adaya çıplak bir şekilde yüzüyor ve bu adada kendileri gibi çıplak karşı cinslerinden kendilerine uygun olan kişileri eş olarak arıyorlar. Birbirini karşılıklı olarak beğenen insanlar olunca bir buluşma organize edilip eşler kıyafetli bir şekilde birbirleri ile karşılaşıyorlar. Hatta Dural’ın söylediğine göre izlediği ilk bölümde eşler birbirlerini ilk defa kıyafetli bir şekilde gördükleri zaman her iki tarafta birbirinden vazgeçmiş.

Bu ilginç televizyon programı hakkında ne düşünüyorsunuz? Türkiye’de Acun Ilıcalı bu tarz bir ada programı yapsaydı izlenir miydi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler