Ana SayfaDünyaHangi Ünlü Nasıl Öpüşüyor?

İlgili Postlar

Hangi Ünlü Nasıl Öpüşüyor?

Bazı izleyiciler dizi ve filmlerdeki öpüşme sahnelerini izlemekten zevk alıyor olabilir. Hangi Ünlü Nasıl Öpüşüyor? Merak ediyor olabilir. Ama o sahneleri çekmek için kamera karşısına geçen oyuncular her ne kadar profesyonel oyuncular olsalar da bu tarz sahnelerde oldukça fazla ter döküyorlar.

O öpüşme sahnelerinin nasıl zor olduğunu rol arkadaşları anlattı.

Jennifer Lawrence Nasıl Öpüşüyor?

Jennifer Lawrence, sinema filmlerinin en güzel ve seksi kadınlarından birisidir. Ama rol arkadaşları Lawrence hakkında böyle düşünmüyor.

Jennifer Lawrence Nasıl Öpüşüyor?
Jennifer Lawrence

Özellikle iş Jennifer Lawrence ile öpüşme olduğu zaman rol arkadaşları Lawrence’den biraz çekiniyor. Rol arkadaşı Liam Hemsworth, Lawrence ile öpüşmenin çok kötü olduğunu, çünkü Lawrence’ın sarımsak yediğini söyledi.

Liam Hemsworth Nasıl Öpüşüyor?
Liam Hemsworth

Lawrence, benzer türde bir sahneyi Passengers filminde rol arkadaşı Chris Pratt ile birlikte de çekti. Güzel oyuncu Lawrence, bu sahne için kamera karşısına geçmeden önce bol bol nane çiğnediğini itiraf etti.

Angelina Jolie Nasıl Öpüşüyor?

Peki ya Angelina Jolie nasıl öpüşüyor hiç merak ettiniz mi? Dünyanın en güzel kadınlarından biri, bir çok erkeğin hayalindeki kadın Angelina Jolie ile hiç kuşkusuz bir çok erkek öpüşmek ister. Tabi bir kişi hariç.

Angelina Jolie Nasıl Öpüşüyor?
Angelina Jolie

Rol arkadaşı, ünlü oyuncu Angelina Jolie ile öpüşmenin terletici olduğunu ve bu yüzden hiç iyi bir öpüşme olmadığını söyledi.

Tom Cruise Nasıl Öpüşüyor?

Tom Cruise’un Görevimiz Tehlike’deki rol arkadaşı Thandie Newton, ünlü aktörle kamera karşısına geçtiği öpüşme sahnesinden hiç keyif almamış.

Tom Cruise Nasıl Öpüşüyor?
Tom Cruise

Newton, ünlü oyuncunun öpücüklerini ıslak diye nitelendirirken, yönetmenin o sırada tam istediği öpüşme sahnesi olabilmesi için defalarca tekrarladığını da söyledi.

Thandie Newton Nasıl Öpüşüyor?
Thandie Newton

Newton aktörün öpücüklerini “ıslak” diye nitelendirdi. Güzel oyuncu sahnenin yönetmenin istediği gibi olması için defalarca tekrarlanmak zorunda kalındığını da anlattı.

Emma Watson Nasıl Öpüşüyor?

Harry Potter’ın ünlü yıldızlarından olan Emma Watson’un öpücüğü de rol arkadaşı Daniel Radcliffe tarafından “hayvani” olarak tanımlanmış.

Emma Watson Nasıl Öpüşüyor?
Emma Watson

Radcliffe “Ben bu öpücüğün yumuşak olacağını sanıyordum. Ama beni kuvvetli bir biçimde öptü” diyerek öpücüğün çok sert olduğunu belirtti.

Daniel Radcliffe Nasıl Öpüşüyor?
Daniel Radcliffe

“Böyle bir öpücük beklemiyordum” diyen Radcliffe, aynı zamanda “Ama şikayet etmeyeyim. Benim yerimde olmak isteyen 10 binlerce genç erkek vardır elbette” dedi ve kendisini teselli etmeye çalıştı.

Harrison Ford Nasıl Öpüşüyor?

Harrison Ford ile öpüşmenin nasıl bir şey olduğunu da Helen Mirren anlatıyor. Rol arkadaşı “Muhtemelen Kamera Dışında Da Böyle” diyerek Harrison Ford’un kamera karşısında öpüşemediğini söyledi.

Harrison Ford Nasıl Öpüşüyor?
Harrison Ford

“Sanırım bu bir tek benimle ilgili değil. Bazen diğer oyuncularla da özel hayatımızda karşılaştığımızda bu konuyu konuşuyoruz. Hepimizin ortak noktası bu sanırım” diyen Helen Mirren, eski rol arkadaşını öpüşme konusunda adeta yerden yere vurdu.

Helen Mirren Nasıl Öpüşüyor?
Helen Mirren

Jason Segel Nasıl Öpüşüyor?

Jason Segal Nasıl Öpüşüyor?
Jason Segal

Yine Hollywood’dan Jason Segel da pek iyi öpüşemeyen ünlülerden. Bunu iddia eden kişi ise rol arkadaşı Alyson Hannigan. Hannigen, Jason Segel ile öpüşme sahnesine Segal’ın gelmek istemediğini, çünkü ünlü aktörün duman gibi kokuyormuş.

Alyson Hannigan Nasıl Öpüşüyor?
Alyson Hannigan

Leonardo DiCaprio Nasıl Öpüşüyor?

Leonardo DiCaprio Nasıl Öpüşüyor?
Leonardo DiCaprio

Her kadının hayali olan Leonardo DiCaprio’da ne yazık ki kötü öpüşen ünlüler arasında. Dicaprio’nun rol arkadaşı Virginie Ledoyen, Dicaprio’nun öpücüğü hakkında “Tek kelimeyle kötü, Bence Leonardo tatlı bir adam. Ama onu sevgili olarak istemezdim” diyerek ünlü aktörün öpücüğünden hoşlanmadığını belirtti.

Virginie Ledoyen Nasıl Öpüşüyor?
Virginie Ledoyen

Leonardo Dicaprio’nun bir diğer rol arkadaşı Michelle Williams’a göre de Dicaprio gayet iyi öpüşüyormuş.

Michelle Williams Nasıl Öpüşüyor?
Michelle Williams

Sienna Miller Nasıl Öpüşüyor?

Sienna Miller Nasıl Öpüşüyor?
Sienna Miller

Peki Sienna Miller nasıl öpüşüyor? Rol arkadaşı James Franco’ya göre pek de iyi öpüşemeyen Miller, Camille filminde oynadıkları sırada sadece bir kez öpüşmüş ve Franco, Sienna Miller’in öpücüğünün eğlenceli olmadığını söylemişti.

James Franco Nasıl Öpüşüyor?
James Franco

Orlando Bloom Nasıl Öpüşüyor?

Orlando Bloom Nasıl Öpüşüyor?
Orlando Bloom

İngiliz sinema oyuncusu Orlando Bloom ise rol arkadaşı Keira Knightley’e göre iyi öpüşmeyi beceremiyor.

Keira Knightley Nasıl Öpüşüyor?
Keira Knightley

Johnny Depp Nasıl Öpüşüyor?

Johny Deep Nasıl Öpüşüyor?
Johny Deep

Orlando Bloom’un öpücüğünü beğenmeyen Keira Knightley, öpüşme konusunda Johnny Depp’in bu konuda daha iyi olduğunu söylüyor. Keira Knightley, Karayip Korsanları serisinin gündemde olduğu zamanlar bir dergiye verdiği röportajında “Johny Depp kesinlikle kötü değildi” diyerek Johny Deep’in öpücüğünün gayet iyi olduğunu söyledi.

Keira Knightley Nasıl Öpüşüyor?
Keira Knightley

Robert Pattinson Nasıl Öpüşüyor?

Robert Pattinson Nasıl Öpüşüyor?
Robert Pattinson

Alacakaranlık serisindeki Edward Cullen rolü ile tanınan Robert Pattinson, sevişme sahnelerinde oynamayı sevmeyen ünlülerden. Zira bu tür sahnelerde başarılı olmadığını düşünüyor. Ama Bel Ami filmindeki rol arkadaşı olan Christina Ricci, tam tersini söylüyor. Ricci, rol arkadaşı Robert Pattinson’un çok iyi öpüştüğünü söylüyor.

Christina Ricci Nasıl Öpüşüyor?
Christina Ricci

Robert Pattinson’dan bahsettik, ünlü aktörün Alacakaranlık serisindeki rol arkadaşı Kristen Stewart’ın “En İyi Öpüşme” ödülünü aldığını da söylemeden geçmeyelim.

Kristen Stewart Nasıl Öpüşüyor?
Kristen Stewart

Ayushmann-Khurana Nasıl Öpüşüyor?

O kadar ünlüden bahsettik, bir de hint sinemasındaki ünlü oyunculardan bahsedelim. Ülkenin en ünlü dizi oyuncularından olan Ayushmann-Khurana, öpüşme sahnelerinin çok fazla önplana çıkmasından hiç mutlu olmadığını söyledi. Hatta karısı, eşinin bu tarz sahnelerini görmek istemiyormuş. Ancak Ayushmann-Khurana, senaryo gereği bu tarz öpüşme sahnelerinde oynamak zorunda olduğunu söyledi.

Ayushmann-Khurana Nasıl Öpüşüyor?
Ayushmann-Khurana

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler