Ana SayfaÜnlülerNez, davadan vazgeçecek mi?

İlgili Postlar

Nez, davadan vazgeçecek mi?

Türk pop müziği şarkıcısı ve dansçı Nez, bir süredir kayıplara karışmıştı. Yıllar önce Nez, sahneye çıkarak şöhrete ulaştığı mekanın şu an hayatta olmayan sahipleri Mehmet Ali Açılmış ile Esen Açılmış’a 6 yıl önce alacak davası açmıştı. Dava sürecinde yaşananlara ve Nez’in şuan ne yaptığına dair bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

“…emekli maaşa tedbir konulmuştu”

Gazetecilerin yapmış olduğu habere göre, Nez’in yıllar önce açtığı dava sonuçlanmış, çiftin oğulları Ali Açılmış’a anne ve babasından kalan emekli maaşa tedbir konulmuştu.

‘518 bin TL borcu ödeyeceksiniz.’

Türk pop müziği şarkıcısı ve dansçı Nez, sahneye çıkarak şöhrete ulaştığı mekanın şu an hayatta olmayan sahipleri Mehmet Ali Açılmış ile Esen Açılmış’a 6 yıl önce açtığı alacak davası sonucu mağdur olan Ali Açılmış: “Cebimde param yok” ifadelerini kullanan üniversite öğrencisi Ali isyan etti: “Nez davayı geri çektiğini söylüyor ama çekmedi. Avukatı ‘518 bin TL borcu ödeyeceksiniz’ diyor. 19 yaşındaki çocuğa bunu düşman yapmaz. Rica ediyorum Nez Abla, maaşlar üzerindeki blokeyi kaldır.” dedi.

“Reddi miras yaptığım…”

Üniversite öğrencisi Ali Açılmış; “Babamın Katarlı bir arkadaşının verdiği burs sayesinde okuyorum. Reddi miras yaptığım için bana bir şey kalmadı. Şu an eniştem ve halamla yaşıyorum.” diyerek şuan içinde bulunduğu durumu anlattı.

Tepkiler çığ gibi büyüyor!

Türk pop müziği şarkıcısı ve dansçı Nez’in 6 yıl önce açtığı dava sonucu şu an hayatta olmayan sahipleri Mehmet Ali Açılmış ile Esen Açılmış’ın oğlu Ali Açılmış’ın yaptığı açıklama sonucu sosyal medyadan şarkıcı ve dansçı Nez’e tepkiler çığ gibi büyüyor.

Boşanması ile gündeme gelen Nez bu sefer…

Magazin dünyasında en son adı; “Yaşadıkları şiddetli bir kıskançlık kavgası sonucu yollarını ayıran Nez ve eski eşi, birbirlerini sosyal medya hesaplarından da silmişti ve dördüncü evliliği de hüsranla biten Nez, eşine ait tüm fotoğrafları Instagram sayfasından kaldırdı.” şeklinde haberlerle Magazin dünyasında anılan şarkıcı Nez bu sefer açtığı dava sonucu mağdur olan Ali Açılmış ile gündeme geldi. Sosyal medyadan da çok sayıda insanın davayı geri çekmesini istediği şarkıcı Nez’in ne yapacağı merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler