Ana SayfaDizilerBaraj 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Nehir'e Onu Sevdiğini İtiraf Ediyor!

İlgili Postlar

Baraj 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Nehir’e Onu Sevdiğini İtiraf Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 33. yeni bölümüyle 30 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Nazım, Mert’le birlikte tatile çıkar. Bahar’la Nehir’i, kendisini kandırdıkları için affetmez. Azra, Nehir’i tuzağa düşürür. Nehir’in kapatıldığı yerde yangın çıkar. Zahra’nın kayın validesi gelir ve kendisini Halit’le evlendirmek ister. Baraj 33. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nazım, Nehir’e, onu hala çok sevdiğini itiraf ediyor.

Salı Dizileri 2020

Nazım Nehir’e Onu Sevdiğini İtiraf Ediyor!

Baraj 33. bölüm 1. fragmanında; Nazım, son anda Nehir’i yanmaktan kurtarıyor. Onu alıp hastaneye götürüyor. Nazım, Nehir’e hala onu çok sevdiğini söylüyor. Nehir, ondan elini bırakmamasını istiyor. Oda, onun hep yanında olacağını söylüyor. Bahar, onların konuşmalarını duyuyor.

İşte Baraj 33. bölüm 1. fragmanı….

BARAJ 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Halit, Meryem’in cesedini derin dondurucunun içinde gördüğü sırada İbrahim onu kafasından yaralar. Önce Halit’in öldüğünü zannederler. Yaşadığını öğrendikten sonra derin bir nefes alıp, onu hayal gördüğüne inandırırlar.

Nazım, Bahar ile Nehir’in kendisine hamilelik yalanı söylediğini öğrendikten sonra şok olur. Nehir, Nazım’ı bulup konuşur. Onu, hala çok sevdiğini, onun da kendisini sevdiğini bildiğini söyler. Nazım, Nehir’e onu bırakalı çok olduğunu söyler. Nehir, ona inanmadığını gözlerinin içine bakarak kendisini sevmediğini söylemesini ister.

Nazım, onun gözlerinin içine bakarak sevmediğini söyleyemez. Bahar, Nazım’ın bir daha kendisini affetmeyeceğini düşünmeye başlar. Nazım, ertesi gün küçük bir çanta hazırlayıp Mert’i de alıp bir kaç günlüğüne tatile çıkar. Ama nerede olduğunu kimseye söylemez. Zerrin, bir eski dostundan yardım isteyip Nazım’ın hangi otelde kaldığını öğrenir.

Adam, adresi yazıp Zerrin’e verir. Azra, Zerrin’in cebinden o kağıdı alıp yerine başka adres yazıp yere atar. Zerrin, notu düşürdüğünü zannedip yerden alıp Nehir’e verir. Nehir, o adrese gider. Zerrin’i arayıp, gittiği yerin depo gibi bir yer olduğunu söyler. Azra, Nehir içeri girdikten sonra kapıyı üzerinden kapatır.

Bahar, Azra’nın verdiği adrese gidiyor ve Nazım’ı bulur. O sırada Zerrin Nazım’ı arar ve Nehir’in onun yanına gitmek için yola çıktığını ve ondan sonra bir daha haber alamadığını söyler. Nazım, apar topar geri döner. Zerrin, aynı arkadaşından Nehir’in telefon sinyalinden adresini bulmasını ister.

Tarık, İbrahim ve Zahra, Meryem’in cesedini gömmek için hazırlanırlar. O sırada kapı çalar ve Halit ile annesini karşısında gören Zahra şok olur. Kadın, kafayı kilitli olan derin dondurucuya takar. Anahtarı açık içine bakar.

Ama kızının cesedini göremez. Tarık ile İbrahim’i çağırıp ondan Zahra’yı oğlu Halit’e ister. Nehir’in ayağı gaz lambasına çarpınca yangın çıkar. Her yer alınca dışarı çıkamayan Nehir, alevlerin arasında kalır.

 Baraj 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazım Nehir’i Ölmeden Bulabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler