Ana SayfaDizilerBangladeş’te Müge Anlı Mahallesi Kuruldu!

İlgili Postlar

Bangladeş’te Müge Anlı Mahallesi Kuruldu!

ATV ekranlarında reyting rekortmeni Müge Anlı,Ramazan Ayı’nda Arakanlı Müslümanlar için İyilik Hareketi başlattı.Bangladeş’te Müge Anlı Mahallesi Kuruldu!

Geçtiğimiz günlerde dönüşünü çok hızlı yapmış ve gündeme bomba gibi oturmuştu!

Müge Anlı Bomba Gibi Geri Döndü

İmza attığı başarılarla adını duymaya devam eden Müge Anlı,geçtiğimiz Ramazan ayında Türk Kızılayı ile ortak bir projeyle Myammar’daki zulümden kaçarak Bangladeş’e sığınan Arakanlı Müslümanlar için İyilik Hareketi başlattı.Kızılay Başkanı Dr.Kerem Kınık stüdyosunda konuk ederek toprakta yatmak zorunda kalan çocukların sıcak bir yuvaya kavuşturulması için izleyicilerden desteklerini istemişti.

 

muge-anli

Yalnızca 6 günde 492 ev bağışlandı!

Müge Anlı, “siftahı bizden,bereketi Allah’tan” diyerek Arakanlı kardeşlerimiz için ilk ev bağışını kendisi başlattı.Sadece 6 gün’de İyilik Hareketine, 3,194,486 Türk Lirası bağış yapıldı.Bu bağışlarla 6529 kilometre uzaktaki Bangladeş’te 492 konutluk Müge Anlı ve Dostları Mahallesi kuruldu.Müge Anlı,Arakan’a yaptığı bu yardımla iyiliğin zirvesini resmen yaptı.

muge-anli

İyilik ödülü bile aldı!

Daha önce Türk Kızılayı’nın projelerine destek vermişti. “Müge Yaz 2868’e 1 SMS AT 10 TL BAĞIŞTA BULUN” çağrısıyla toplamda 140 bin sms bağışı toplandı.Bağışlarla ihtiyaç sahiplerinin yaraları sarılmıştı.Ünlü yapımcı ve sunucu Müge Anlı,iyilikte yarışan izleyicisinin desteğiyle yaptığı bağışlar sayesinde Kızılayın 149.Kuruluş yıldönümünde düzenlenen “Büyük Kalpler Bu Hilalin Altına Buluşuyor” madalya töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan altın madalya almıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler