Ana SayfaDizilerBir Litre Gözyaşı dizisi ilk tanıtımı yayınlandı

İlgili Postlar

Bir Litre Gözyaşı dizisi ilk tanıtımı yayınlandı

Bir Litre Gözyaşı dizisi ilk tanıtımı yayınlandı. Dizi, izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Birbirinden güçlü oyuncuları kadrosuna alan Bir Litre Gözyaşı dizisinin ilk tanıtımı da yayınlandı. Daha ilk tanıtım, ilgiyle karşılandı. Dizinin konusu nedir? Dizinin tanıtımında neler yer aldı? Bir Litre Gözyaşı dizisi hangi gün yayınlanmaya başlayacak? Hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

‘Bir Litre Gözyaşı’ dizisi için geri sayım başladı! Dizinin konusu ne? Ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Bir Litre Gözyaşı dizisi için geri sayım başladı

Başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun yer aldığı, yönetmenliğini Serhan Şahin’in üstlendiği, senaryosunu, Neşe Şen, Sertaç Ergin ve Gül Meriç Özen’in kaleme aldığı, Med Yapım – Mf Yapım imzalı Bir Litre Gözyaşı dizisi, yayın hayatına adımını atmak için gün sayıyor. Dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

İşte Bir Litre Gözyaşı dizisinin ilk tanıtımı

https://www.youtube.com/watch?v=V14CSzAVR9s

Bir Litre Gözyaşı dizisi konusu

Bir Litre Gözyaşı dizisi, henüz 15 yaşındayken ölümcül bir omurilik soğanı hastalığına yakalanan ve verdiği mücadelenin sonucunda 25 yaşında da hayata gözlerini yuman Aya Kito’nun gerçek hayat hikâyesinden uyarlanmış, sıra dışı bir hikayedir. Dizi umut dolu, vazgeçmeyen, çabalayan ve ayakta duran bir ailenin hikâyesini anlatıyor.

Cihan ve ailesinin hayat mücadelesini inanılmaz bir anlatımla izleyiciye sergileyecek Bir Litre Gözyaşı dizisinde; Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanıyor. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında ise, başka bir heyecana doğru sürükleniyor. O da “Aşk”. Cihan, aşık olunca yaşamaya yeni başladığını hissediyor. Aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır. Bunu ilk öğrenen de annesi Figen oldu. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir. Bu mücadele hiç de kolay olmayacaktır. Hayatların nasıl birden bire değişebildiğini ve yaşananlardan hangi derslerin çıkarılması gerektiğini anlatacak Bir Litre Gözyaşı dizisi, izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Bir Litre Gözyaşı dizisi ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta yayınlanmaya başlayacak?

Heyecanla beklenen Bir Litre Gözyaşı dizisi, 7 Ekim Pazar akşamı saat 20:00’de Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler