Ana SayfaÜnlülerBaht Oyunu 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada Tuğçe İş Birliği İşleri...

İlgili Postlar

Baht Oyunu 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada Tuğçe İş Birliği İşleri Karıştırıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 4. yeni bölümüyle 6 temmuz salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bora, Rüzgar’la Tuğçe’nin evlenmelerine Ada’nın pek sevinmediğini anlar. Ondan gerçekleri öğrenmek ister. Öte yandan Bora’nın annesi Ada’nın eve girmesinden rahatsız olur ve gidip Tuğçe’yi uyarır. Elif, Ada’yı annesine benzetir. Baht Oyunu 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ada Tuğçe, iş birliği işleri karıştırıyor.

Salı Dizileri 2020

Ada Tuğçe İş Birliği İşleri Karıştırıyor!

Baht Oyunu 4. bölüm 2. fragmanında; Bora’nın çıktığı yemeğe, Tuğçe’ye Ada baskın yapıyor. Bu durumdan sonra Bora, özel hayatına karışmaması konusunda Ada’yı uyarmak zorunda kalıyor. Rüzgar’da, peşlerinden ayrılmıyor. Ada, Elif’le iyi anlaşınca Bora’nın annesi Tuğçe’yi arayıp olaya müdahale etmesini istiyor. Ama Ada, Bora’yla tartışıp onun evini terk ediyor.

İşte Baht Oyunu 4. bölüm 2. fragmanı…

BAHT OYUNU 3. BÖLÜM ÖZETİ! 

Tuğçe, Ada’yı Elif’in doğum gününde kıstırıyor ve ondan Bora’nın her adımını kendisine aktarmasını ister. Ada, Tuğçe’nin Rüzgar’dan değil Bora’dan hoşlandığını anlar. Bu durum hoşuna gider.

Hatta, Tuğçe’den herkesin içinde Rüzgar’dan ayrıldığını söylemesini ister. Oda, Rüzgar’dan ayrıldığını herkesin duyacağı şekilde ilan eder. Ama Rüzgar, Tuğçe’nin peşini bırakmaz. Onun her adımını takip eder.

Ada, Bora’nın araştırma yazısı için birileriyle yazıştığını fark eder. Tuğçe’ye, ‘İdeal Kadın’ isimli bir hesap açar. Ama Tuğçe, Bora’nın dikkatini çekecek şekilde konuşmayı beceremez. Ada, Bora ile konuşmaya başlar ve onun dikkatini çeker.

Bora, İdeal kadını yemeğe davet eder. Tuğçe, yemeğe gitmeye hazırlanır. Ama Rüzgar, ona engel olur. Bora, orada da Ada’yı görünce önce çok kızar. Ama sonradan birlikte kokoreççiye gidip birlikte vakit geçirirler.

Ada, Bora’nın göründüğü gibi kibirli biri olmadığını anlar. Yemek olayı da tutmayınca Ada, Tuğçe’nin telefonundan kedi numarasının ismini Bora olarak değiştirir. Bora’nın konuşmalarını kopyalar ve Tuğçe’yi arayıp ona aşkını ilan eder.

Çekim için Bora, kendi dağ evini seçer. Ada, Bora ve Tuğçe, oraya gider. Onları yalnız bırakmak için Ada, teyzesinin rahatsızlandığını söyler. Ancak Bora, onu yalnız bırakmaz. Oraya Rüzgar’da gelir ve Bora’nın arabasını bozar.

4’lü o geceyi orada geçirmek zorunda kalır. Rüzgar, gece kalkıp Tuğçe’nin odasına gider. Ada’da, büyük bir hayal kırıklığıyla Bora’yla aynı odada yatar. Bora, sabah uyandığında Ada’nın kendisine sarılmış bir vaziyette yattığını görür.

Tuğçe, Rüzgar’ı yatağında görünce çığlık atar. Bora, kapıyı kırıp içeri girer. Ama Rüzgar’ın diz çökmüş bir vaziyette Tuğçe’ye evlenme teklif ettiğini görür. Ada, büyük bir hayal kırıklığına daha uğrar.

 Baht Oyunu 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Ada’nın Bir Şeyler Sakladığını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler