Ana SayfaÜnlülerAyça Erturan 'ın Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu!

İlgili Postlar

Ayça Erturan ‘ın Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu!

Yönetmen olan Oğulcan Kırca ile 2014 yılından bu yana evli olan oyuncu Ayça Erturan, anne oluyor. Ünlü çift kız bebeklerinin olacağını öğrenmelerinin ardından “Hiç beklemiyordum. Hamileliğimi öğrenmemden daha büyük şok geçirdim. O kadar emindim ki erkek olduğuna…” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Ayça Erturan Kimdir?

Kız Bebekleri Oluyor!

2014 yılından bu yana mutlu Oğulcan Kırca ile bir evliliği olan Ayça Erturan geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıklamıştı.

Çiftin bebeklerinin cinsiyeti geçtiğimiz gün belli oldu. Bebeklerinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrenen çiftten Erturan,o anları YouTube kanalında yayınladığı video ile duyurdu. Oyuncu, “Kızımız olacak, hiç beklemiyordum. ‘Kesin oğlan’ falan diyordum evde. Hamileliğimi öğrenmemden daha büyük şok geçirdim. O kadar emindim ki erkek olduğuna… Gerçekten çok şaşkınım” dedi.

İnsan Ne Yapacağını Bilemiyor

37 yaşında olan oyuncu geçtiğimiz haftalarda eşi ve yakın dostlarına hamile olduğunu açıkladığı videoyu Youtube kanalında yayınlamıştı. Oyuncu eşine hamile olduğunu karnına, “Babacığım buradayım” yazarak açıklamıştı.

Kırca baba olacağını öğrendiğinde büyük şaşkınlık yaşamış ve duygularını şu sözlerle dile getirmişti; “İnsan hayatı boyunca beklediği bir şeyin haberini alınca ne yapacağını bilemiyor.”

Oyuncu hamile olduğunu ailesi ve yakın dostlarına bir hediye kutusuyla vermişti. Oyuncunun yakın arkadaşları arasında; Yıldız Atiksoy, Birce Akalay, İbrahim Büyükak, Hande Soral, Şükrü Özyıldız, Ebru Cündübeyoğlu, Hande Soral, Sarp Akkaya, Caner Erdeniz ve Müge Boz’un da yer aldığı bir çok ünlü isim kutuyu açarken verdikleri tepkiyi kayda aldı.

Oyuncunun verdiği müjdeli haberi ilk başta şaka olduğunu zanneden ve ardından şaşkınlıkları yüzlerine yansıyan arkadaşları oyuncunun bebek sevincine ortak oldu.

Erturan, sonrasında arkadaşları ve ailesi ile olan görüntüleri video haline getirerek sosyal medya hesabından “Onlara küçük sürprizler yapın” notu ile paylaştı. Paylaşımının ardından takipçilerinden yoğun ilgi gören oyuncuya tebrik mesajları yağmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler