Ana SayfaÜnlülerBahar Öztan'dan kötü haber geldi!

İlgili Postlar

Bahar Öztan’dan kötü haber geldi!

Bahar Öztan: Yeşilçam’ın gamzeli güzeli olarak bilinen usta sanatçıdan kötü haber geldi. Sevenlerine üzen Bahar Öztan’dan (55) sağlık durumu hakkında merak ettiğiniz her şey haberimizde…

Ameliyata alındı

11 Ağustos 1952 İskenderun doğumlu Bahar Öztan çeçen yıl sevenlerine kansere yakalandığı haberini verdiğinde herkesi çok üzmüştü sonrasında kanseri yenen oyuncunun sağlık durumunda ters giden bir şeyler olduğu anlaşıldı. Geçtiğimiz gün Halkalı Acıbadem Hastanesi’nde ameliyata alındı.

Bahar Öztan ameliyata girmeden önce içini şöyle döktü…

Bahar Öztan’ın sözleri: “Sayfamda her zaman pozitif videolar resimler kullanıyorum… Benim ruhuma iyi geliyor, sizlerin de ruhuna iyi gelsin diye… Ama hayatta gerçekler var… Hastalığım tekrardan nüksetti… Ben hiç üzülmüyorum. Kendimi hazırladım her türlü güçlüğü yenmeye… Allah kısmet ederse ameliyata gireceğim. Önce Allah’a sonra doktorlara sonra da siz sevdiklerimin dualarına ihtiyacım var. Sizi çok ama çok seviyorum… Sevgiyle kalın…”[irp]

Sevenlerinden bol dua

Yeşilçam’ın gamzeli güzeli olarak bilinen usta sanatçı Bahar Öztan kötü haber geldiği duyulduğu anda sevenleri hem çok üzüldü hem de iyileşmesi için dualar ettiklerini belirttiler. Sosyal medyada Bahar Öztan’ın fotoğrafını paylaşarak sevenleri gamzeli sanatçıyı etiketleyip iyileşeceği umudunu vererek yanında olduklarını söylediler.

Gazeteci Burhan Akdağ, Bahar Öztan’ın ameliyat öncesi fotoğrafını paylaştı ve açıklama olarakta gazeteci şunları yazdı: “Bahar Öztan’ı uzun sürecek bir ameliyata yolcu ettik. Bugün mübarek cuma günü… Bahar için bol bol duaya ihtiyacımız var.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler