Ana SayfaDedikoduBade İşçil Şiddet Gerekçesiyle Boşandığı Eşiyle Barışarak Herkesi Şaşırttı

İlgili Postlar

Bade İşçil Şiddet Gerekçesiyle Boşandığı Eşiyle Barışarak Herkesi Şaşırttı

Güzel oyuncu Bade İşçil 2016 yılında şiddet gerekçesiyle boşandığı eşi Malkoç Süalp ile yeniden barıştı. İşçil’in magazin gündemini uzunca bir süre meşgul eden kavgalı boşanma sürecinden sonra eşiyle tekrar barışması herkesi çok şaşırttı!

Bade İşçil, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde canlandırdığı ‘Pelin’ karakteriyle bu yıl dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncunun; 2013 yılında evlenip, 2016 yılında olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi Malkoç Süalp ile yeniden bir araya gelmesi şok etkisi yaptı!

Bade İşçil “Şaka mı bu?” Dedirtti!

Güzel oyuncu, eski eşi Malkoç Süalp ile 2013 yılının Mart ayında tanışıp 2 ay içinde evlenmişti. Çiftin, 2014 yılında ‘Azur’ adını verdikleri bir oğulları oldu. Fakat mutlulukları uzun sürmeyen çift, aylarca kavgalı devam eden bir süreçten sonra boşanabildi. Bu süreçte; birbirlerine karşı çok ağır suçlamalar yapan ikili, o dönemlerde uzun bir süre magazin gündemini meşgul etmişti.

[irp]

Eşi Süalp’ten ayrıldıktan sonra tüm vaktini oğluna adayan İşçil, “evliliğinde çok ciddi problemler yaşadığını, eşinin kendisine şiddet uyguladığını” iddia etmişti. Malkoç Süalp ise evde çalışanları şahit göstererek iddiayı yalanlamış ve ikili arasındaki savaş başlamıştı. Güzel oyuncu, boşanma davası açtıktan sonra evini ayırmış; fakat uzun süre boşanamamıştı. Boşanana kadar da kavgaları ve suçlamaları devam eden çiftin, inanılmaz bir boşanma protokolü hazırlattıkları, yüksek nafaka ve tazminat talebinde bulunmaları da çok dikkat çekmişti. Bunca olaydan sonra ikilinin tekrar bir arada görülmesi “şaka mı bu?” Dedirtti!

Film Setinde Keyifli Sohbet

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; geçmişte yaşadıkları kavgalara sünger çeken ikili, yeniden görüşmeye başladı. Geçen hafta; güzel oyuncuyu, eski eşi Malkoç Süalp film setinde ziyaret etti. Gayet keyifli sohbet ettikleri gözlemlenen ikiliyi görenler şaşkınlık içinde kaldı. Barışmalarında, çiftin küçük oğullarının etkili olduğu söyleniyor. İşçil ve Süalp’in setteki samimiyetleri, sanat dünyasındaki isimleri de hayretler içinde bıraktı.

Bade İşçil kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler