Ana SayfaDedikoduÖzge Ulusoy İtiraf Etti:"Evlenmemize İzin Vermiyordu,Küfür Ettim."

İlgili Postlar

Özge Ulusoy İtiraf Etti:”Evlenmemize İzin Vermiyordu,Küfür Ettim.”

Özge Ulusoy İtiraf Etti: Hacı’nın Annesi Evlenmemizi İstemiyordu Bir An Çıldırıp Küfür Ettim

4 yıllık ilişkilerinin bitme nedenini Hacı Sabancı dayanamayıp açıkladı.Özge Ulusoy “Anneme küfürler ettiği için ayrıldık” diye açıklama yapan Hacı Sabancı’ya cevap verdi. Ulusoy, “Hacı’nın annesi evlenmemizi istemiyordu, bir anlık sinirle küfür ettim.” dedi.

“Özge Anneme Küfürler Etti”

Hacı-Özge ayrılığının nedeni bir türlü açıklanmaması herkes tarafından merak edilen bir konuydu.Bu ilişkinin bitmesinden bu yana ikilinin sevenleri sürekli Hacı Sabancı’ya yükleniyorlardı. Hacı Sabancı daha fazla dayanamayıp açıkladı. Hacı Sabancı sevgilisi Özge Ulusoy’un telefonunu karıştırdığını, Özge’nin annesi Arzu Sabancı’ya küfürler ettiğini görünce hemen ayrıldığını söylemişti.

Bu açıklama üzerine Özge Ulusoy’dan eski sevgiliye cevap gecikmedi. Yaptığını kabul eden Özge Ulusoy bunun bir anlık sinirle olduğunu anlatmaya çalıştı. Özge Ulusoy, Hacı Sabancı’nın annesi Arzu Sabancı’nın evliliklerine engel olduğunu ve bir anlık sinir harbiyle küfürler ettiğini itiraf etti. Hacı Sabancı’nın bu olayları anlatmasının ardından, Ulusoy’un hıçkıra hıçkıra ağladığını söyledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler