Ana SayfaDizilerBabamın Günahları Dizisi Yakında Başlıyor! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

İlgili Postlar

Babamın Günahları Dizisi Yakında Başlıyor! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Merakla Beklenen Babamın Günahları Dizisi Yakında Başlıyor, Peki Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Yılın duygu yüklü baba-kız hikayesinde bekleyiş devam ediyor. Başrollerinde Kadir Doğulu ile Melisa Sözen’in olduğu Babamın Günahları’nın yapımcılığını ANS üstlenirken yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz, senaryo kısmında ise Ahmet Saatçioğlu var.

Babamın Günahları Dizisinin Konusu

Hikaye Ozan’ın (Kadir Doğulu) geçmişinde Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim’e (Melisa Sözen) zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. Ozan ise bir kızının olduğundan tamamen habersizdir. Yeşim, Zeyno’ya yapılacak ilik tedavisi için yıllar sonra Ozan’ın karşısına çıkar. Hayat ile ilgili en ufak bir beklentisi olmayan Ozan’ın hayatına Zeyno bir ışık belirir. Baba ve kızın hikayesi de burada başlar.

Babamın Günahları Oyuncu Kadrosu

Kadir Doğulu (Ozan)

Ozan, 30’lu yılların başlarında genç,yakışıklı ve yetimhanede büyümüş bir adamdır. On sekiz yaşında Ferruh’la tanışan Ozan’ın hayatı Yeşim’le tanışınca tamamen değişir. Furruh’tan kurtulmak isteyen Ozan, uzaklarda bir yaşam sürmeye karar verir ve hiçbir şey istediği gibi olmaz. Yıllar sonra gelen Yeşim, Ozan’a bir kızı olduğunu açıklar.

Melisa Sözen (Yeşim)

Yeşim, duru bir güzelliğe sahip genç ve çekici bir kızdır. Güçlü, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan kimseye muhtaç olmak istemeyen bir kadındır.Yeşim, aynı zamanda genç bir annedir.Reha adında, fedakar bir komiserle nişanlıdır. Yıllar sonra kızının lösemi hastalığıyla sarsılan Yeşim, hiç istemese de sevdiği tek erkek, çocuğunun babası olan Ozan’ın yanına gider.

Mustafa Uğurlu (Ferruh)

Ferruh aslında karizmatik bir iş adamı gibi görülebilir ama yer altı dünyasının korkulan isimlerinden biridir. Ferruh illegal işlerine bir kılıf olarak yürüttüğü asfalt işleri yapmaktadır.  Asıl serveti kaçakçılıktır, tüm serveti oradan kazandığı paradır. Ferruh illegal işlerine bir kılıf olarak yürüttüğü asfalt işleri yapmaktadır. Sonra Ozan, Yeşim’e aşık olunca Ferruh’tan uzaklaşmaya başlar ve Ferruh onun kabusu olmuştur.

İsmail Demirci (Reha)

Reha, cinayet masasında komiser görevi yapmaktadır. Yakışıklı ve çekici bir adam olmasının yanı sıra akıllı, vicdanlı, güvenilir bir adamdır. Reha, ilk görüşte Yeşim’den etkilenmiştir ilk başta güvenmesi biraz zaman alsa da Yeşim sonunda Reha’ya evet demiş onunla nişanlanmıştır.

Müjde Uzman (Zümrüt)

Çekici ve güzel olan Zümrüt, Ferruh’un uzatmalı sevgilisidir. Ozan’a aşık olan Zümrüt Ferruh’tan ayrılamayacağını anlayınca ondan kurtulmanın tek yolu olarak Feride ile anlaşmıştır.Feride’ye vefa borcu olan Zümrüt’ün hayatı pamuk ipliğine bağlıdır.

Mehrnoussh Esmaeılpour (Feride)

Feride, Hukuk fakültesini kazanmış ve girdiği sınavlardan başarılı ayrılınca da savcı olmuştur. Güzelliğiyle herkesin dikkatini çeken Feride’nin hayatı babasının öldürülmesiyle değişir. Feride, savcı olup babasının katilini yakalayacağına yemin eder.

Sezin Akbaşoğulları (Melike)

Melike 40’lı yaşlarının başında, hayli gösterişli, güzel, zeki ve güçlü bir kadındır. ​ Melike, hırs ve gücün şehvetine kapılmış bir kadındır. Dışarıdan her ne kadar derneklerde vakit geçiren cemiyet üyesi bir yardımsever hanımefendi olarak algılansa kocasının pis işleriyle uğraşmaktadır.Ferruh ise Melike’nin hayatının merkezine yerleşmiş ve tüm işlerini birlikte yürütmektedirler.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler