Ana SayfaDizilerHayat Sırları Final Mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Hayat Sırları Final Mi Yapıyor?

Star Tv’nin son dönemlerdeki en sağlam yapımlarından biri olarak dikkat çeken dizisi Hayat Sırları, ne yazık ki ekranlara veda etmek üzere. Dizi, ekranlara çok iddialı bir giriş yapsa da erken bir final yapmak zorunda kalacak.
Bir süredir yapım şirketi tarafından bu konuda herhangi bir resmi açıklama yapılmadığı için iddialar bir dedikodu olarak yorumlanıyordu. Fakat geçtiğimiz günlerde dizinin 4 bölüm sonra ekranlara veda edeceği nihayet açıklandı.

Hayat Sırları Final Resmen Açıklandı

Most Prodüksiyon’un imza attığı yapımlardan biri olan Hayat Sırları, kısa sürede kendi izleyici kitlesini yaratmayı başarmıştı. Şüphesiz ki bu açıklama, dizinin yakın takipçilerini bir hayli üzeceğe benziyor. Hayat Şarkısı, Ahmet Mümtaz Taylan, Devrim Yakut, Ekin Koç gibi önemli isimleri bir araya getirmişti.

Son dönemlerde yayınlanan bölümler, dizinin ilk başladığı zamana göre reyting anlamında geriye gittiğine işaret ediyordu. Bu düşüş, alınan kararı da kaçınılmaz hale getirdi. Hayat Şarkısı bu hafta 8. bölümüyle ekranlara gelecek. Hayat Şarkısı, karı koca olan Mustafa ve İnci’nin 35 yıldır sakladıkları büyük bir sırrın açığa çıkma tehlikesi üzerinden gelişen olayları içinde barındırıyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler