Ana SayfaDizilerAziz 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efnan Kaçırılıyor!

İlgili Postlar

Aziz 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efnan Kaçırılıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aziz, 26. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Piere, Aziz’e pusu kurduğunu zanneder. Ama maskenin altında başkasını görünce öfkeden deliye döner. Aziz, kendisinin yerine geçen genci Piere’in elinden kurtarır. Efnan, atölye sahipleriyle tek tek konuşup onlara destek vereceğini söyleyip atölyelerini açmaları için yüreklendirir. Pamuk satıcıları pamuklarını Piere’e satmaktan vazgeçer. Efnan ile Aziz, atölye sahipleriyle birlik olur. Aziz 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Efnan kaçırılıyor.

Cuma Dizileri 2022

Efnan Kaçırılıyor!

Aziz 26. bölüm 1. fragmanında; Aziz ile Efnan, çocuk planları yapıyor. Efnan, bir oğlu olmasını, oğlunun Aziz gibi güçlü vatanına hizmet etmesini istiyor. Aziz de, bir kızı olmasını kızının Efnan gibi güçlü vicdanlı biri olmasını istiyor. Piere, yeni bir plan yapıyor ve eğer yaptığı plan tutarsa o günü resmi tatil yapacağını söylüyor. Birisi Efnan’ın ağzını kapatıp, onu kaçırıyor. Efnan’ı kaçıran Piere mi?

İşte Aziz 26. bölüm 1. fragmanı…

 

AZİZ 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Efnan, Aziz’in ortadan kaybolmalarına canı çok sıkılır. Atölyeyi tek başına çekip çevirmekte zorlanır. Aziz, Efnan’la konuşup onun kendisi hakkında endişelenmemesini ister. Adem, Dilruba’nın gitmesiyle büyük bir çöküntü yaşar. Galip, Dilruba’nın gittiğini, onun gitmesine Adem’in izin verdiğini öğrenip oğluna çok kızar.

Piere, maskeli kişinin Aziz olduğundan emin ona bir tuzak kurar. Onu yakaladığını düşünüp zafer kazanmışcasına mutlu olur. Ancak, maskenin altından başka bir genç çıkar. Öfkeden deli olan Piere, genci konuşturmak için işkence yapar. O ise, Aziz’i ele vermez.

Aziz, onun daha fazla eziyet görmesine müsaade edemez ve onu Piere’in tuttuğu yerden kaçırır. Piere, meydana bir dar ağacı kurup hain olarak ilan ettiği maskeli kişiyi asacağını söyler. Aziz, Adem’i perişan halde bulur. Adem, tüm başına gelenlerden Aziz’i sorumlu tutar. Ama Aziz yine de onu sakinleştirip ona destek olur.

Piere, Kenan’ı tehdit edip Mustafa’yı öldürdüğünü karısına söylemekle tehdit eder. Kenan’ın Mustafa’nın çocuklarına karşı davranışları değişir. Aziz, pamuk tüccarlarının sadece Piere’e pamuklarını satmasını onunda atölyelere istediği fiyattan pamuk satmasına artık engel olmak ister.

fnan’la konuşuyor ve atölye sahipleriyle konuşma görevini ona verir. Ankara’dan Efnan’a tam destek gelir. Efnan, atölye sahipleriyle tek tek konuşup onlara tekrar atölyelerini açmak için destek vereceğini söyler.

Piere, durumu öğrenip pamuk tüccarlarını yanına çağırıp sadece kendisine pamuk satmalarını ister. Onlarda kabul eder. Piere, bir plan kurup belirlediği Türk köylerine maskeli adamlar gönderip köyleri yerle bir ettirir. Bir çok kişi çıkan yangında ya evsiz kalır. Ya da hayatlarını kaybeder.

Olanlardan sonra Pamuk tüccarları Piere’e pamuklarını satmaktan vazgeçer. Arık atölyelerin açılmasına bir engel kalmaz. Milan, Piere hakkında şikayet dilekçesi hazırlatır. Ona da durumu anlatır. Onun yaptıklarına kayıtsız kalamayacağını söyler. Piere, iyice köşeye sıkışır.

Aziz 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Efnan İle Aziz Atölye Sahipleriyle Birlik Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler