Ana SayfaDedikoduAytaç Şaşmaz'ın Ayrılık Suskunluğu

İlgili Postlar

Aytaç Şaşmaz’ın Ayrılık Suskunluğu

İsmail Ege Şaşmaz ve Aytaç Şaşmaz, geçtiğimiz gün Etiler’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarına arkadaşları ile poz veren ikiliden İsmail Ege, “Bugün bize bir şey sormayın. Barış Akarsu filmim girecek. Ben de merakla gösterime girmesini bekliyorum” diyerek, basın mensuplarının kardeşine, Cemre Baysel hakkında soru sormamalarını istedi. Bu durum “Aytaç Şaşmaz’ın ayrılık suskunluğu” olarak yorumlandı. İşte detaylar;

“İyi Ki”

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz arasındaki arkadaşlığın aşka dönüştüğü yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Uzun bir süre boyunca ilişki iddialarını sessizlikle karşılayan ikili geçtiğimiz gün sosyal meydadan ilanı aşk etti. Birlikte sette çekildikleri bir fotoğrafı yayımlayan ikili fotoğrafa “İyi ki” notunu düşerek aşk iddialarını da yanıtlamış oldu. Aytaç Şaşmaz’ın, sevgilisi Cemre Baysel’i alnına etiketlemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Yılın En İyi Çifti!

Geçtiğimiz haftalarda KizlarSoruyor platformu tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen “Yılın En’leri” anketinde sonuçlar belli oldu.

410 bini aşkın oyun kullanıldığı ankette Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz “yılın en iyi dizi çifti” seçildi. “Baht Oyunu” dizisindeki aşkları gerçeğe dönüşen iki oyuncu, ankette Hande Erçel-Kerem Bürsin ve Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çiftlerini geride bıraktı.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, kendilerine oy veren sevenlerine teşekkür etti. İlişkilerini artık gözlerden uzak yaşamayan çiftin birbirleriyle yaptıkları eğlenceli paylaşımlar da hayranları tarafından çok seviliyor.

Aytaç Şaşmaz kimdir?

“İyi Ki Varsın, Hep Ol”

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz çiftinden Şaşmaz, geçtiğimiz ay 24 yaşına basmıştı. Sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı pozlarla kutlayan Baysel, birlikte verdikleri pozlara; “İyi ki doğdun Süpermen’im… İyi ki varsın, hep ol!” notunu düşmüştü.

Cemre Baysel’in bu sözlerini karşılıksız bırakmayan Aytaç Şaşmaz ise sevgilisine; “Ben senin Süpermeninim!” yorumunu yapmıştı.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Ayrıldı Mı?

Birbirlerine çok yakıştırılan ve örnek olarak gösterilen çift, sosyal medya hesabından birbirini takipten çıkardı. Birbirini silen çiftin kesin ayrılık nedeni bilinmezken çiftten konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Çiftin birlikte olan fotoğraflarını kaldırmaması da kafaları karıştırdı.

Aytaç Şaşmaz’ın Ayrılık Suskunluğu

Sevgilisi ile sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkmaları sorulan Aytaç Şaşmaz, üzüntülü bir ifadeyle “Konuşmak istemiyorum” diyerek, ayrılık haberlerini yalanlamadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler