Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya Yine Makyajsız

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Yine Makyajsız

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve son dönemde Umut Evirgen ile biten aşkıyla gündemden düşmeyen oyuncu Serenay Sarıkaya, spor öncesi doğal haliyle verdiği pozu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin doğal hali beğeni topladı.

Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya’dan Kötü Haber

İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen’in ayrıldığı ortaya çıktı

2.Sayfa’da yer alan habere göre; Serenay Sarıkaya, sürpriz bir kararla Umut Evirgen’den ayrıldı. Güzel oyuncu, ayrılıkla ilgili yakın çevresine “Yorulduk, yürütemedik” dedi.

“Yorulduk, Yürümedi”

İlişkileri bir dargın bir barışık devam eden Sarıkaya ile Evirgen’in, geçtiğimiz haftalarda ayrılık kararı aldıkları iddia edilmişti. Serenay Sarıkaya’nin, ayrılıkla ilgili yakın çevresine; “Yorulduk, yürütemedik” dediği öğrenilmişti.

Uzun yıllar sonra yeniden dizi setlerine dönen Sarıkaya, bir süredir Burak Deniz ile başrolünde oynadığı ‘Şahmeran’ adlı yapım için Adana’da bulunuyor. Dijital bir platformda yayınlanacak olan dizisi için heyecanlı olan güzel oyuncudan yeni bir paylaşım geldi.

Serenay Sarıkaya’dan Yeni Selife

Sette yoğun bir tempoda çalışan ve Adana-İstanbul arası mekik dokuyan Serenay Sarıkaya, çektiği selfieyi ‘Adana-İstanbul… İstanbul-Adana’ notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Şapkasıyla poz veren ünlü ismin fotoğrafı, büyük ilgi gördü.

Serenay Sarıkaya Yine Makyajsız

Sosyal medya hesabından zaman zaman doğal güzelliğini de gözler önüne seren Serenay Sarıkaya, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu, spor öncesi eğitmeni ile birlikte verdiği pozu 9.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

Makyajsız haliyle objektif karşısına çeken 30 yaşındaki Serenay Sarıkaya’nın doğal hali takipçileri tarafından beğeni topladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler