Ana SayfaDedikoduHande Soral'dan İkinci Çocuk Açıklaması

İlgili Postlar

Hande Soral’dan İkinci Çocuk Açıklaması

Çekimleri üç yıl önce tamamlanmasına rağmen koronavirüs pandemisi nedeniyle vizyon tarihi ertelenen ‘Müstakbel Damat’, 11 Kasım’da sinemaseverlerle buluşacak. Geçtiğimiz mayıs ayında Ali adını verdikleri oğlunun dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Hande Soral, filmde başrolde yer alıyor. Meslektaşı İsmail Demirci ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu, basın toplantısında açıklamalarıyla dikkat çekti. Hande Soral’dan ikinci çocuk açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

“Fenerbahçe Derbiyi İkinci Kez Kaybetti”

Filmin çekimlerinin üç yıl önce tamamlandığını vurgulayan İlker Ayrık, şu açıklamayı yaptı:

Kendini kayınpederine sevdirmeye çalışan bir adamın yaşadığı aksaklıkları konu alan filmimizin hikayesi gerçek oldu ve üç yıl boyunca yaşamadığımız aksaklık kalmadı. Evlenenler, çocuğu olanlar oldu bu süreçte. Mesela ben filmi tekrar izlediğimde ‘Üç yıl önce ne kadar gençmişim’ dedim. Filmde bazı konular Galatasaray’ın, Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yenememesi üzerineydi ama bu süreçte Fenerbahçe iki kere yenildi. Çok şey değişti arkadaşlar, öyle söyleyeyim size.

“Kıbrıs Şivesini’de Kaptık”

Ünlü oyuncu, “Güzel bir film bekliyor sinemaseverleri. Genel izleyici kitlesi ve herkes ailece gönül rahatlığıyla izleyebilir. Çekimlerin çoğu KKTC’de yapıldı. Uçak sahnelerimiz var, çoğu gerçektir. 1-2 hafta prova yaptık bu sahneleri çekebilmek için. Kıbrıs şivesini de kaptık bir güzel. Mesela ben döndüğümde 10 gün daha şiveli konuşmaya devam ettim. Dijital platformda yayınlamak istemedim çünkü sinema sektörü büyük bir aile, büyük bir mecra ve herkesin nasiplenmesini istedim bu filmden açıkcası. Gişesi bol olsun” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler