Ana SayfaKimdirAyşegül Yılmaz Kimdir?

İlgili Postlar

Ayşegül Yılmaz Kimdir?

Çocukluğunda dansöz olmak isteyen ve daha sonra oyuncu olan, BKM ailesinin yeni üyelerinden Ayşegül Yılmaz Kimdir? Ayşegül Yılmaz kaç yaşında?

Ayşegül Yılmaz Kimdir? Ayşegül Yılmaz kaç yaşında? Ayşegül Yılmaz aslen nereli? Ayşegül Yılmaz hangi burç?

13 Aralık 1994 doğumlu Ayşegül Yılmaz Zonguldak’ta doğmuştur. 25 Yaşında olan Ayşegül Yılmaz, aslen Artvinli ve yay burcudur.

Ayşegül Yılmaz Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan “Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak” komedi programında yer alan Ayşegül Yılmaz, oyunculuğu ve yazdığı skeçleriyle oldukça dikkat çeken ve yetenekli bir isim oldu. Lise zamanlarında Kız meslek lisesinde Grafik Tasarım ve Fotoğrafçılık bölümünde okuyan ve bu bölümlerden mezun olan genç oyuncu, sanata olan merakının ilkokul yıllarına kadar dayandığını verdiği röportajda belirtmiştir.

İlkokul yıllarında dansöz olmak isteyen ve daha sonra kendini oyunculuğa atayan Ayşegül Yılmaz, liseden mezun olmasının ardından Kastamonu Üniversitesinde Grafik Tasarım bölümünde okumaya devam etmiştir.

Üniversite okurken aklında Zonguldak Belediye Kültür Merkezinde yer aldığı oyun ve çalışmalarda kalan ünlü oyuncu ailesinden gizli bir şekilde sahne almaya bir süre devam etmiştir. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü kazanan Ayşegül Yılmaz, okuduğu esnada bir çok film ve dizi gibi çalışmalar için oyunculuk başvurusu yapmış ve seçmelere girmiştir.

İlk sahnesini de BKM tarafından yapımı üstlenen Deliha filmindeki gelin karakteri olmuştur. Hiç ummadığı BKM Mutfak seçmelerine katılmış ve kazanmıştır, önünden geçerken bile heyecanlandığı sahnelerde yer alarak oldukça mutlu ve şanslı hissettiğini de belirtmiştir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler