Ana SayfaKimdirAtakan Çelik Kimdir?

İlgili Postlar

Atakan Çelik Kimdir?

BKM ekibine katılmasıyla birlikte Organize İşler Sazan Sarmalı filminde damat rolünde yer alarak oyunculuğa adım atan Atakan Çelik Kimdir?

Bugün Doğan Ünlüler

Atakan Çelik Kimdir? Atakan Çelik Kaç Yaşında? Atakan Çelik Aslen Nerelidir? Atakan Çelik Hangi Burç?

3 Şubat 1990 Doğumlu Atakan Çelik, İstanbul’da doğmuştur. Aslen İstanbullu olan Atakan Çelik 29 yaşında ve Oğlak burcudur.

Atakan Çelik Kimdir?

Yılmaz Erdoğan tarafından yazılmış ve oynanmış Organize İşler 2:Sazan Sarmalı filminde damat rolünde oynayan Atakan Çelik, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak oyuncuları arasında da yer alıyor. BKM dışında Tiyatro Avare’de de rol alan genç oyuncu, günümüzde BKM ekibiyle birlikte Kanal D kanalında Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak adlı komedi televizyon programında oyunculuk yapıyor.

Üniversite hayatını oldukça zor olan iktisat bölümünü okuyarak tamamlayan genç oyuncu, hayatı boyunca özel günler ve boş zamanlarında kendini sürekli Tiyatro’ya yönlendirdi. 2015 Yılında BKM ile tanışan genç oyuncu sinema filmleri ve televizyon programlarıyla oynayarak altın bileziğini takmış oldu ve uzun süre boyunca BKM ile çalışacağını da belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler