Ana SayfaKimdirAhmet Hilmi Deler kimdir?

İlgili Postlar

Ahmet Hilmi Deler kimdir?

BKM ekibine katılmasının ardından Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak ve Organize İşler Sazan Sarmalı projelerinde yer alan Ahmet Hilmi Deler kimdir?

Bugün Doğan Ünlüler

Ahmet Hilmi Deler kimdir? Ahmet Hilmi Deler kaç yaşında? Ahmet Hilmi Deler aslen nereli? Ahmet Hilmi Deler hangi burç?

16 Nisan 1994’te Sakarya’da doğan Ahmet Hilmi Deler aslen Sakaryalıdır. 25 Yaşında olan Ahmet Hilmi Deler Koç burcudur.

Ahmet Hilmi Deler kimdir?

Trakya Üniversitesi Ekonometri Mezunu olan genç oyuncu, 2010-2012 yılları arasında Tiyatro Ti’den oyunculuk eğitimi almıştır. Kendisini her zaman en uygun meslek olarak  oyuncu gören genç ünlü, İlkokul yıllarından beri oyunculuğa hevesi olduğunu belirtmiştir.

Lise yıllarında oyunculuğa hevesi olan Ahmet Hilmi Deler, Üniversite’de ekonometri okumasına rağmen, Üniversite hayatı boyunca “Düşünce Edebiyat ve Tiyatro Klübü”nde çeşitli oyunlar yazıp oynamıştır. Üniversite hayatının sonlanmasıyla TV programlarına oyunculuk için başvuran genç ünlü, bir çok kısa filmde rol almıştır.

2016 Yılında BKM Mutfak’ta doğaçlama ligine katılmış ve Geçici Tiyatro olarak sezonu birinci bitirmiş. BKM Mutfak Altyapı ekibine katılarak skeç yazıp, oynamaya başlamıştır. Son olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak ekibine katılmış ve oyunculuk kariyerine hızlı bir giriş yapmıştır.

Ahmet Hilmi Deler Dizileri

  • Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler