Ana SayfaKimdirBatuhan Soyaslan Kimdir?

İlgili Postlar

Batuhan Soyaslan Kimdir?

Yapımcılığı BKM tarafından üstlenen ve televizyonun en sevilen skeç programı olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak oyuncusu Batuhan Soyaslan Kimdir?

Bugün Doğan Ünlüler

Batuhan Soyaslan Kimdir? Batuhan Soyaslan kaç yaşında? Batuhan Soyaslan aslen nereli? Batuhan Soyaslan hangi burç?

25 Mayıs 1992 yılında doğan Batuhan Soyaslan İstanbul’da doğmuştur. Aslen İstanbullu olan Batuhan Soyaslan İkizler burcudur.

Batuhan Soyaslan Kimdir?

İlköğretim ve Ortaöğretimini Mevlana okulunda tamamlayan genç ünlü, Şişli Anadolu Lisesinde eğitimine devam etti. Tiyatroya lise çağlarında heveslenen Batuhan Soyaslan, üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği okuyarak tamamlamıştır. Günümüzde yüksek lisans eğitimine devam eden ünlü, Çevre Mühendisliği bölümü üzerinden eğitimine devam ediyor.

Hayatında sürekli oyunculuk için bir hevesi olan Batuhan Soyaslan hayatında sakındığı, söyleyemediği ve anlatamadıklarını tiyatro sahnelerinde ifade ettiğini belirten Batuhan Soyaslan, daha önce bir çok lise tiyatrolarında sahne almış ve bir çok ödülünün olduğunu verdiği röportajlarda belirtmiştir. “Gözyaşı Hırsızları” ismi ve ardından farklı tiyatro ekiplerinde yer alan Batuhan Soyaslan hayatının dönüş noktası olarak belirlediği BKM Mutfak’ta hayallerini yaşadığını belirtiyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler