Ana SayfaKimdirAyşe Ersayın Kimdir?

İlgili Postlar

Ayşe Ersayın Kimdir?

Ankara’da doğan Ayşe Ersayın, kısa süre içerisinde Türkiye’nin en önemli televizyon yüzlerinden birisi oldu.


Bugün Doğan Ünlüler

Ayşe Ersayın Kimdir?

Özel Yükseliş Koleji mezunu olan Ersayın, Bülent Osma ile evliydi. Uzun süren evliliğin ardından ayrılan Ersayın İstanbul’a yerleşti ve TRT’de yayınlanan Bir Cumartesi Gecesi adlı programında Aydoğan Ergezen ile çalıştı ve onun asistanlığını yaptı. Daha sonra Ergezen’le birlikte Star TV yayınına başlayınca TRT’den ayılarak Star TV’ye geçti. Bir sene boyunca yönetmen yardımcılığı yapan Ersayın daha sonra Mustafa Mayadağ ile pazarlık adlı müzik ve eğlence programını yaptı.

Program Yapımcısı Oldu

Program yapımcılığı ve yönetmenliğini Cuma Postası isimli programla başladı. Star TV de Salı Pazarı, Piknik, Şamata, Kabare Kiboş, Benimle Oynar Mısın yarışmasını, Jazz Festivali gibi bir çok programı başarıyla gerçekleştirdi. Bayram Özel ve Yılbaşı eğlence programları hazırladı.

Star TV’de görev yaptığı zamanlar bir çok konserin çekimlerini yaptı. Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer, Zerrin Özer, Bülent Ersoy, Müslüm Gürses, Kenan Doğulu, Ayşegül Aldinç, Ahmet Kaya, Ebru Gündeş, Seda Sayan, Yıldız Tilbe, Diana Ross, Shirley Bassey, Salif Kama gibi bir çok yerli yabancı sanatçılarla çalıştı.

Tüm bu başarılı çalışma hayatı boyunca herkesin yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim olmayı başaran Ayşe Ersayın, vefatı ile birlikte herkeste büyük bir üzüntü yarattı. Cenazesinde sevenleri onu yalnız bırakmazken, son yolculuğu oldukça kalabalıktı. Ayşe Ersayın’ın vefat etmesinin ardından ekranda o hatıralarının hiç unutulmayacağı sevenleri tarafından özellikle vurgulandı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler