Ana SayfaKimdirDeniz Saral Kimdir ?

İlgili Postlar

Deniz Saral Kimdir ?

Deniz Saral kimdir ve onu   nerden tanıyoruz ,2017 İşte Benim Stilim sezonunun sonradan katılan Deniz Serkanova, moda yarışmasından önce izdivaç programlarında boy göstermiştir, Farklı tavırları ve renkli karakteriyle hem ekran başındakileri hem de jüri üyelerine komik  dakikalar yaşatan Deniz Serkanova, İşte Benim Stilim yarışmasında tarzından çok karakteri ile kendinden söz ettirmeyi başarmıştır.

DENİZ SARAL KİMDİR ?

Deniz Serkanova, 1986 doğumludur. Aslen Azerbeycan vatandaşı olan yarışmacı uzun süredir türkiyede yaşamktadır , mimarlık eğitimi almış ancak güzellik salonu işletmecisi olarak çalışmaktadır. Daha önce başından bir evlilik geçen Deniz Saral’ın bu evlilikten bir oğlu var. Pek çok izdivaç programında gelin adayı olarak yer almıştır. Evlilik yolunda aradığını bulamayan Deniz Saral, sevilen moda yarışmasının yarışmacıları arasına sonradan dahil olmuştur. Jüri üyelerinden Kemal Doğulu ile sık sık tartışıp ağlayan Deniz Saral duygusal tavırları nedeni ile zaman zaman jüriden olumsuz eleştiriler de almaktadır.

Deniz Saral

EMEL ÖZKIZILTAŞ BENZETMESİ

Yarışmanın önceki sezonlarında birinci olan Emel Özkızıltaş’ın arkadaşıdır , konuşması ve mimikleri ile Emel’i taklit ettiği düşünülen Deniz Saral, Nur Yelitaş’ın tepkisini topladı. ‘Azeri olduğum için davranışlarımın benzemesi normal’ diyerek kendini savunan Saral, izdivaç programlarında yer alması ile ilgili de açıklama yaptı.

Deniz Saral

ESRA EROL’DA GELİN ADAYIYDI

Deniz Saral’ı ilk olarak Esra Erol’un sunduğu evlilik programıyla tanıdık , Evlilik programına gelin adayı olarak katılan Deniz programda da favori gelin adaylarındandı, bir çok yakışıklı talipleri olan Saral’ın   damat adaylarından Nabaz ile yaşadığı uzun sure gündemde kaldı. Programda Şenol (52) adlı yarışmacıya talip olmasıda çok konuşulmuştu.

 

Deniz Saral

 

CANLI YAYINDA BAYILDI

Daha sonra bir başka evlilik programı olan  “Zuhal Topal’la” da gelin adayı olarak karşımıza çkan Deniz Saral burda da adından oldukça söz ettirmişti. Damat adaylarından Birkan’a talip olarak gelen Deniz  olumsuz kararının ardından başka adaylarla devam etme kararı aldı . Farklı karakteriyle burdada dikkat çeken gelin adayı kendinden 45 yaş büyük damat adayına talip olduğunu açıkladı 72 yaşındaki Şenol beyden olumsuz cevabı alınca canlı yayında bayılması haberlere konu olmuştu.

Deniz Saral

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler