Ana SayfaÜnlülerAygün Aydın Yine Gündem Oldu

İlgili Postlar

Aygün Aydın Yine Gündem Oldu

Hakan Sabancı ile adı aşk dedikodularına karışan ve yaptığı açıklamalarla gündem olan oyuncu Aygün Aydın, hakkında konuşan Seren Serengil’e ateş püskürdü. Aygün, “Teyzem ninem yaşında demem yemin ederim seni döverim! G*tünden element uydurup konuşma” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Aygün Aydın Kimdir?

Sen Git Botokslarını Düzelttir

Aygün Aydın  geçtiğimiz günlerde Hakan Sabancı’nın mesajlarını ifşa etmesiyle gündeme gelmişti. İfşaların ardından Aygün Aydın, Söylemezsem Olmaz programında hakkında konuşan sunucu Seren Serengil’e ateş püskürdü. Kendisi hakkında konuşmasına sinirlenen Serengil, “Teyzem ninem yaşında demem yemin ederim seni döverim! G*tünden element uydurup konuşma. Sen git önce yüzündeki botoksları düzelt! Benim canımı sıkmayın, gelip döver cezası neyse de çekerim!” diye konuştu.

aygun-aydin

 

Ne Kadar Çok Kişinin Yarasına Dokunmuşum

Aralarında çıkan aşk haberleri hakkında sessizliğini bozmayan Aygün Aydın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Hakan Sabancı ile olan yazışmalarını ifşa etmiş ve sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Aydın dün paylaştığı video ile bir kez daha gündeme geldi.

İşte Aygün Aydın’ın açıklamaları; ‘Sizin benimle derdiniz ne? 3 gündür olayları çarpıtmaya, beni linçlemeye doymadınız. İyi ki Hakan’la konuştum. Ne kadar çok kişinin yarasına dokunmuşum. Beni Merve Boluğur gibi deli göstermeye çalıştılar. Hakan’la ilk görüşmeye başladığımdan herkesten çok saklamaya çalıştım bu durumu. Aramızda başka bir muhabbet vardı. Hakan hakkında konuşmadığım için şizofren olduğumu söylediler, sustum. Geçen cuma günü aramız açıkken, çıplak kadınları beğendiğini ve çıplak kadınlardan mesaj geldiğini gördüm, sinirlendim. Hangimiz sinirlenmeyiz ki erkek arkadaşı böyle bir şey yaptığında. Ki ben Hakan’ın ismini vermeden bu paylaşımı yaptım. Ben de kızları paylaştım, bu kızların bu tarz paylaşım yapması hiç hoşuma gitmedi.

Kıskançlık Yapıyor

Bu paylaşımı gören bir hesap, benim görselimi alıp paylaşarak ‘Hakan’la olmayan ilişkisinin kıskançlığını yapıyor. Ruh hastası, şizofren’ demeye başladı ve oradan yayıldı bu durum ve çok fazla linç edildim. Bikini giyilmesine laf etmiyorum ama bir kadının iç çamaşırlı fotoğraflarını çekip erkeklere atmasını hoş bulmuyorum. İç çamaşırın içinde kalsın. Amacın ne senin!

Bunlar böyle benim üzerime gelmeye devam ettiler. Bana şizofren dediler. Ben de en iyisi dedim ki, bunlara ilişkimi göstermek. Bu konuşmaların küçücük bir kısmını atayım. Attım, daha da çıldırdılar. Tabii onları da anlıyorum. Türkiye’deki kadınların %90’ı bu adamı istiyor ve belki birgün onunla ilişkileri olur diye hayal kuruyorlar. Kimse de hayallerini yıkan birini sevmez.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler