Ana SayfaDedikoduAybüke Pusat'tan Ağızları Açık Bırakan İtiraf

İlgili Postlar

Aybüke Pusat’tan Ağızları Açık Bırakan İtiraf

İbrahim Selim’in bu haftaki konuğu olan Aybüke Pusat katıldığı programda eteğindeki bütün taşları döktü. Güzel oyuncu Aybüke Pusat’tan ağızları açık bırakan itiraf geldi. Batıl inançlarının yanı sıra tam bir stalker olduğunu anlatan Aybüke Pusat herkesi güldürdü. İşte ünlü oyuncunun o itirafı;

İbrahim Selim’in Programına Konuk Oldu

2014 senesinde katıldığı güzellik yarışmasıyla adını duyuran ve daha sonra yer aldığı projelerde ismini milyonlara duyuran Aybüke Pusat Youtube’da “İbrahim Selim ile Bu Gece” programına katıldı. Kariyeriyle ilgili konuşan Pusat, Halide Edip Adıvar’ı oynamak istediğini söyledi. Oyuncu “Onun bir romanındaki bir kadın da olur. O dönemde yazılmış edebi eserleri çok seviyorum” dedi.

Aybüke Pusat’tan Ağızları Açık Bırakan İtiraf

Samimi itiraflarıyla programa damga vuran güzel oyuncu, sosyal medyada sahte hesapları olduğunu itiraf etti. “O kadar büyük bir ‘stalk’çuyum ki sahte hesaplarla herkesi takibe alıp hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyorum. O yüzden çok fazla şey yakalıyorum. Ama artık o kadar ciddiye almıyorum. Eğleniyorum” dedi.

Aybüke Pusat Sessizliğini Bozdu!

“Kurşun Döktürmeyi Seviyorum”

“Kurşun döktürmeyi seviyorum. Evde toplanıp 15 kişi çarşafın altına giriyoruz, annem döküyor. Hiç ulaşamayacağım birine büyük bir şey hissedip aşırı uyuyarak depresyona girmiştim. Dizilerde sürekli ağladığım için kendimi rüyalarda ağlarken görüyorum. En sık aldığım iltifat “Ekrandakinden daha güzelmişsiniz”. Seksist olmayan küfürler ediyorum. Ağzıma oturan, minicik, tatlı küfürler var.

Aybüke Pusat Kimdir?

Ünlü oyuncunun açıklamaları sosyal medyada da viral oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler