Ana SayfaDizilerAtv’de 2, Kanal D’de 2, Star Tv, Fox TV ve TRT’de 1...

İlgili Postlar

Atv’de 2, Kanal D’de 2, Star Tv, Fox TV ve TRT’de 1 dizi final yapıyor!

2018 döneminde sezon sonuna doğru gidilirken dizilerin akıbeti de belli olmaya başladı. Öyle ki pek çok dizi şimdiden final yaptı. İşte final ile ekranlara veda edecek diziler.

2018’de biten diziler

Diziler için sektör giderek daha da zorlu hale geliyor. İlk bölümleriyle beklentileri karşılamayan diziler için hemen final kararı alınırken alınan bilgilere göre ekranlara 6 dizi daha veda etmeye hazırlanıyor. Dizilerin haziran ayı gelmeden son bölümleri ile ekranlara veda edeceği öğrenilirken, bu dizilere yenilerinin de eklenebileceği konuşuluyor.

Siyah Beyaz Aşk final bölümü yayınlandı!

Hangi diziler ekranlara veda edecek?

Geçtiğimiz hafta itibari ile İnsanlık Suçu ilk teslim bayrağını çeken yapım olmuştu. Yeni gelen bilgilere göre ise Star TV’de bir döneme damga vuran Fazilet Hanım ve Kızları da final yapacaklar listesine alındı. FOX’ta ise Adı: Zehra yeni başlamasına rağmen beklentileri karşılayamadı. Kanal D’de ise Vatanım Sensin artık final ile birlikte ekranlara veda edecek. Bu yıl başlayan Siyah Beyaz Aşk ise beklentilerin altında kaldığı için final bölümü ile izleyicilere veda edecek.

Vatanım Sensin oyuncuları

ATV’de final yapacak iki dizi ise Kanatsız Kuşlar ve Cennet’in Gözyaşları. TRT 1’de ise Aslan Ailem final yapacak.

Kanatsız Kuşlar oyuncuları

Yayında kalmak giderek zorlaşıyor

Diziler için şu anda yayında kalmak oldukça zor. Zira artan rekabet, yükselen maliyetler ile birlikte diziler için şans çok daha azalmış durumda. Önümüzdeki dönemlerde daha ucuz programlara yönelme durumunun da olacağı konuşuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler