Ana SayfaDizilerATV Olmaz Denileni Yapıp O Dizinin Fişini Çekiyor!

İlgili Postlar

ATV Olmaz Denileni Yapıp O Dizinin Fişini Çekiyor!

ATV Olmaz Denileni Yapıp O Dizinin Fişini Çekiyor!

Yeni sezonda birçok dizinin başlamasıyla beraber bitmesi de bir oluyor. Birçok projenin ya senaryosunda bir tıkanıklık oluyor, yada Türk izleyicisi artık farklı konular arıyor. Peki, ATV’den geri adım mı geliyor? Büyük umutlarla başlanan hangi dizi reytinglere yenik düştü. ATV o kadrosunda adeta yıldızlar geçidi olan hangi dizinin fişini çekmeye hazırlanıyor? Detayları haberimizde…

Beklenen İlgiyi Görmedi, Final Yapabilir

ATV de bu aralar birçok kanalın modasında uyup art arda dizi bitirdi ve yerine yeni projeleri getirdi. Fakat büyük ses getirmesi ve reytingleri alt üst etmesi beklenen projeler ilgi görmedi. ATV büyük umutlarla başlattığı dizi için geri adım mı atıyor? Fragmanları büyük ses getiren 8.Gün dizisi için final dedikoduları yayılmaya başladı.

Konusu herkesin dikkatini çeken dizinin, ilk bölüm reytinglerinin beklenenin çok altında kalması herkesi çok şaşırtmıştı. İkinci bölümden daha ümitli olan izleyenler istediğini bulmasına rağmen reytingler yine beklenenin çok altında kaldı. Birçok kişi tarafından beğenilen dizi reytinglerde 15. sıralarda. İzleyicinin sosyal medya yorumları ise genel olarak “ne olur bitmesin, dizi çok güzel ama günü yanlış” şeklinde.

8.Gün Dizisinin Konusu Ne?

Annesini öldürenler, bilmediği bir nedenden dolayı şimdi Bahar’ın peşindedir. Bahar, bir yandan hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da annesinin cinayetinin ardındaki sır perdesini aralamaya çalışır. Sürprizlerle dolu bu serüvende yolu ummadığı biriyle kesişir. Eli kanlı bir mafya eskisi olan Hayati’yle işbirliği yapmak zorunda kalır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler