Ana SayfaDedikoduAta Demirer Hastalanınca, Yaşadığı Aşk Ortaya Çıktı..

İlgili Postlar

Ata Demirer Hastalanınca, Yaşadığı Aşk Ortaya Çıktı..

Geçtiğimiz perşembe gecesi BKM’deki Ata Demirer Gazinosu adlı gösterisine hastalandığı için çıkamayan ünlü komedyen Ata Demirer, hastanede müşade altında tutuldu. Hastane çıkışı yaşadığı aşk ortaya çıkan Ata Demirer neler söyledi? Detaylar Haberimizde..

Ata Demirer’in Erkek Erkeğe Tatil Sefası!

Ata Demirer Hastalanınca, Yaşadığı Aşk Ortaya Çıktı..

Geçtiğimiz hafta Cem Yılmaz’ın hastalık gerekçesiyle gösterisini iptal etmesinin ardından Ata Demirer’den de benzer bir haber ile gündeme geldi.

Ata Demirer Kimdir?

Rahatsızlığı nedeniyle hastanede altına alınan ünlü komedyen Demirer, akşam üstü evine dönerken görüntülendi. Ata Demirer’in yanında erkek kardeşi Cenk Demirer, annesi Ayten Kaçar ve kısa süre önce ayrıldığı Alara Bozbey olması dikkatlerden kaçmadı. Tedavi boyunca hastanede eski sevgilisi Ata Demirer’i yalnız bırakmayan  Alara Bozbey, ünlü komedyenin annesi Ayten Kaçar ile kol kola kameralara yansıdı.

Anne Ayten Kaçar’ın Alara Bozbey’i çok sevdiği, bunun için de ayrılma sonrası sevgilileri barıştırdığı konuşuluyor.

Ata’nin Tansiyonu Düşünce Sesi Gitti..

Kardeşi Cenk Demirer’in koluna girerek yürüyen ünlü komedyen, kendisini görüntüleyen Magazin habercilerinin sorduğu sağlık durumu hakkındaki sorulara cevap verdi.

Alara Bozbey Kimdir? Ata Demirer’in Sevgilisi Alara Bozbey Kimdir?

Ata Demirer: “Alara İle Barıştık”

Habercilere kısa bir açıklama yapan ünlü komedyen; “Hastaneden geliyoruz. Müşahede altındaydık. Tansiyon problemim vardı, gribal enfeksiyon eklenince sesim de gitti. Ama şimdi iyiyim.”  diyerek … Alara Bozbey ile barıştıklarını da ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler