Ana SayfaÜnlülerAslıhan Güner ve Resul Dindar'dan Sürpriz Düet

İlgili Postlar

Aslıhan Güner ve Resul Dindar’dan Sürpriz Düet

Sesiyle milyonların gönlüne taht kuran başarılı sanatçı Resul Dindar yeni bir şarkı için stüdyoya girdi. Dinleyicilerine büyük bir sürpriz hazırlayan Resul Dindar’a eşlik eden isim Aslıhan Güner oldu. Kuzey Yıldızı dizisinin sevilen oyuncusu sesiyle de herkesi büyüledi. Aslıhan Güner ve Resul Dindar’dan sürpriz düet geliyor.

Uzun Aranın Ardından Geri Dönüyor

Geçtiğimiz senelerde seslendirdiği şarkılarla büyük bir çıkış yakalayan Resul Dindar aynı zamanda sosyal medyaya ve YouTube eklediği videolarla da ön plana çıkıyordu. Bir süredir yeni bir albüm çıkarmayan başarılı sanatçı sevenleriyle yeniden buluşmak için stüdyoya girdi.

Resul Dindar Kimdir?

Bu Yıl İzleyenleri Ekrana Kitledi

Son zamanlarda can verdiği güçlü karakterlerle dikkat çeken güzel oyuncu, dizide tuttuğunu koparan inatçı bir Karadeniz kadınını canlandırırken, ‘Hanımağanın Gelinleri” filminde de Alman aksanlı ‘Defne’ karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı. Son olarak ‘Komutan’ filminde bebeğini katliamda kaybetmiş bir Türkmen kadınına hayat verecek olan Aslıhan Güner, iddialı bir rolle beyaz perdede izleyenlerine merhaba dedi.

Aslıhan Güner ve Resul Dindar’dan Sürpriz Düet

Güzel oyuncu Aslıhan Güner ve Resul Dindar sürpriz bir düet için stüdyoya girdi. Başrolünde yer aldığı ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ dizisinde seslendirdiği şarkılarla büyük beğeni toplayan Aslıhan Güner, Karadeniz müziğinin sevilen ismi Resul Dindar ile sürpriz bir düet için önceki gün stüdyoya girdi. Güzel oyuncu ve Dindar, dizinin yeni bölümünde yer alacak parçayı seslendirmek için bir araya geldi. Dizinin her bölümünde izleyenleri hayran bırakan Aslıhan Güner, yeni bölümde Resul Dindar ile birlikte seslendirdikleri şarkı ile bu kez seyirciyi hüzünlendirecek. Duygusal bir şarkı seslendiren Güner ve Dindar kayıt sonrası hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Aslıhan Güner ile birlikte çektirdikleri fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşan Resul Dindar, güzel oyuncu için “Karakterin, sesin ve yeteneklerin ile tanışmak. Mükemmel bir şarkıya yakışmak. Kısacası, seni tanımak ve anlamak güzeldi Aslıhan Güner” yorumunda bulundu. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler