Ana SayfaDedikoduSon Dakika! Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya Aşkı Bittimi?

İlgili Postlar

Son Dakika! Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya Aşkı Bittimi?

Usta komedyen Cem Yılmaz, Ocak ayından bu yana büyük bir aşk yaşadığı ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile ayrıldığı haberi magazin gündeminde adeta bomba etkisi yarattı. Cem Yılmaz, magazin gazetecilerin “Ayrıldınız mı?” sorusuna bakın ne dedi. Şok edici cevabı ile Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı son durumu Haberimizde..

Son Dakika! Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya Aşkı Bittimi?

Son zamanların en çok konuşulan aşkı olan Cem Yılmaz – Serenay Sarıkaya aşkından şok edici detay bugün haberlere yansıdı. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile usta komedyen Cem Yılmaz, Mart ayında Atina’da objektiflerce görüntülenmiş, sonrasında sürpriz aşk magazin gündeminde bomba gibi çalkalanmıştı.

Büyük Aşk Uzun Sürmedi…

Aşklarının Ortaya çıkmasının ardından belli bir süre sessizliğini koruyan ikiliden Serenay Sarıkaya, Atina tatili dönüşü İstanbul Havalimanı’nda, “Ne söyleyeyim ki her şey gördüğünüz gibi” kelimelerini ifade ederek sürpriz aşkını itiraf etmişti.

“Ayrıldınız Mı?”

Ancak herkesi gözü üzerlerinde olan ünlü ikilinin aşkı çok uzun sürmedi. Usta komedyen ve güzel oyuncu’dan kötü haber geldi..

TV 100’ün yapmış olduğu özel haberine göre; Cem Yılmaz’a uzunca bir süredir beraber görüntü vermediği aşkı Serenay Sarıkaya soru olarak yöneltildi. Usta komedyen “Ayrıldınız mı?” sorusuna “Evet ayrıldık” cevabı verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler