Ana SayfaDedikoduAslı Turanlı'dan Evlilik Teklifi İtirafları

İlgili Postlar

Aslı Turanlı’dan Evlilik Teklifi İtirafları

Oyuncu Aslı Turanlı önceki gün Bebek’te görüntülendi. Kot üzerine giydiği rengarenk tişörtüyle yazı getiren Aslı Turanlı, muhabirlerin sorularına yanıt verdi. Aslı Turanlı’dan evlilik teklifi itirafları geldi. İşte o itiraflar;

Aslı Turanlı’dan Evlilik Teklifi İtirafları

Aslı Turanlı, “Hiç evlenme teklifi aldınız mı?” sorusuna, “Evlenme teklifleri aldım. Uzun süreli ilişkiler yaşayınca öyle teklifler aldığım olmuştu. Ama yaşımdan dolayı öyle bir şey düşünmedim” şeklinde cevapladı.

“Bazen Çok Konuşuyorum”

Evliliği düşünmediğini belirten 29 yaşındaki oyuncu, “Ben bazen çok konuşuyorum” diyerek, aynı evi paylaşacağı insanın tek sıkıntısının çok konuşması olacağını söyledi.

“Güzelliğin Dezavantajları Var”

Yakın zamanda yeni bir televizyon programına başlayacağını belirten Turanlı, dizi projelerinde yer almamasıyla ilgili; “Yapımcılar genellikle erkek olunca onların istekleri farklı oluyor. Ben de onların isteklerini karşılamayınca maalesef tıkanıyor bazı şeyler. Burada genelleme yapmıyorum, çok iyi yapımcılar var. Onları tenzih ediyorum” diye konuştu.

“Güzelliğin dezavantajını yaşıyor musunuz?” sorusuna oyuncu, “Beni güzel gördüğünüz için öncelikle teşekkür ederim ama güzelliğin avantajları kadar dezavantajları da var maalesef” cevabını verdi.

Estetik Mi Yaptırdı?

Aslı Turanlı, geçtiğimiz günlerde 101 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirmişti. Yüzündeki değişimle herkesi şaşkına çeviren 28 yaşındaki oyuncunun estetik operasyon geçirdiği iddia edilmişti. Adeta bambaşka biri olan Turanlı’nın; dudaklarını şişirttiği, çenesine dolgu yaptırdığı ve yuvarlak olan yüz hattını incelttiği görülmüştü.

Aslı Turanlı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler