Ana SayfaDedikoduHande Soral'dan Karnı Burnunda Poz

İlgili Postlar

Hande Soral’dan Karnı Burnunda Poz

Geçtiğimiz sezon ‘Bir Zamanlar Çukurova’da ‘Ümit’ karakterine hayat veren Hande Soral, şimdilerde bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerin başında yer alan oyuncu, son olarak yeşil elbisesiyle çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Hande Soral’dan karnı burnunda poz geldi. İşte o kare;

Müjdeli Haber

Kendisi gibi oyuncu İsmail Demirci ile 2017 yılında nikah masasına oturan Hande Soral’ın mutlu birlikteliği devam ediyor. Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Hande Soral ile İsmail Demirci’den geçtiğimiz aylarda müjdeli haber gelmişti.

Ali Bebek Yolda

Eşi ile objektif karşısına geçen Soral, elindeki ultrason görüntüsüyle hamile olduğunu duyurmuştu. Aynı pozu kendi Instagram hesabından da yayınlayan İsmail Demirci’nin ‘dad’ (baba) yazılı şapkası dikkatlerden kaçmamıştı.

Ardından aileleri ve yakın arkadaşlarıyla bir parti düzenleyen çift, bebeklerinin cinsiyetini açıklamıştı. Bu anları Instagram hesabından yayınlayan Hande Soral, oğlu olacağını ve Ali ismini vereceklerini, “Ali Demirci geliyor” notuyla duyurmuştu.

“Boğa Erkeği Olacak”

Hande Soral, daha önce de mayıs ayının üçüncü haftası gibi bebeğinin doğmasını beklediklerini dile getirerek, “Boğa erkeği olacak” ifadelerini kullanmıştı.

Baby Shower Partisi

Geçtiğimiz haftalarda da bir baby shower partisi düzenleyen Hande Soral, partiden kareleri takipçileriyle paylaşmıştı.  Partide pembe bir elbise giymeyi tercih eden oyuncu, ailesi ve yakın dostlarıyla verdiği pozlara; “Baby Shower Hatırası” notunu düşmüştü.

Hande Soral’dan Karnı Burnunda Poz

Hande Soral, son olarak triko yeşil elbisesiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Büyüyen karnı dikkat çeken Soral, paylaşımına “Gözlerime inanamıyorum güneş mi o?” notunu düştü.

Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan fotoğrafa Soral’ın oyuncu olan kız kardeşi Bensu Soral da kayıtsız kalamadı. Kendisi de Hakan Baş’la evli olan Bensu, ablası ve yeğenine “İki güzel bebeğim bir arada” yorumunu yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler