Ana SayfaDedikoduAslı Turanlı: Güzelliğin Dezavantajları Var

İlgili Postlar

Aslı Turanlı: Güzelliğin Dezavantajları Var

Ekranlara tekrardan dönmeye hazırlanan Aslı Turanlı, önceki gün Etiler’de görüntülendi. “Güzelliğin dezavantajını yaşıyor musunuz?” sorusuna oyuncu, dikkat çeken bir yanıt verdi. Aslı Turanlı “Güzelliğin dezavantajları var” dedi. Yapımcıların farklı isteklerini dile getiren ünlü oyuncunun açıklamaları olay yaratacak. İşte Aslı Turanlı’nın o açıklamaları;

ASLI TURANLI”DAN FORMDA KALMA TÜYOLARI!

Genç kızlara sosyal medya hesabından tüyolar veren Aslı Turanlı, “Vücudunuzu tanıdığınız zaman istediğiniz gibi yiyebiliyorsunuz. Yediğinizi yakabildiğiniz zaman sorun kalmıyor. Ben son bir senedir özellikle sporla çok iç içeyim ve balık insanıyım. İki öğün yemek yemeye dikkat ediyorum. Tatlı sipariş ettiğim zaman hepsini yemiyorum. Tamamen tok uyumamaya özen gösteriyorum” diyerek geceleri aç uyuduğunu dile getirdi.

Objektiflere Yakalandı

Aslı Turanlı, önceki gün Etiler’de objektiflere takıldı. 28 yaşındaki güzel oyuncu, her zaman olduğu gibi şıklığıyla da dikkat çekti. Siyah kombiniyle göz kamaştıran oyuncu Turanlı, ayaküstü gazetecilerle sohbet etti.

“Güzelliğin dezavantajını yaşıyor musunuz?” sorusuna oyuncu, “Beni güzel gördüğünüz için öncelikle teşekkür ederim ama güzelliğin avantajları kadar dezavantajları da var maalesef” cevabını verdi.

Estetik Mi Yaptırdı?

Aslı Turanlı, geçtiğimiz günlerde 101 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirmişti. Yüzündeki değişimle herkesi şaşkına çeviren 28 yaşındaki oyuncunun estetik operasyon geçirdiği iddia edilmişti. Adeta bambaşka biri olan Turanlı’nın; dudaklarını şişirttiği, çenesine dolgu yaptırdığı ve yuvarlak olan yüz hattını incelttiği görülmüştü.

Aslı Turanlı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler