Ana SayfaÜnlülerAslı Tandoğan Doğal Güzelliğiyle Bir Kez Daha Büyüledi

İlgili Postlar

Aslı Tandoğan Doğal Güzelliğiyle Bir Kez Daha Büyüledi

Oyuncu Aslı Tandoğan arkadaşlarıyla birlikte yoga kampına gitti. Şehir hayatından uzakta stres atan güzel oyuncu makyajsız fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Aslı Tandoğan doğal güzelliğiyle bir kez daha büyüledi.

“Hareketliyim”

İlk hamileliğine göre ikinci hamileliğinde daha çok hareketli olduğunu söyleyen Aslı Tandoğan, Atlas’ın kardeşini kıskanmaması ve sorun olmaması adına onunla oyunlar oynadığını ve onu kırmadığı için de hareketli bir hamilelik yaşadığını söyledi. “Sen istediğin için bir kardeş yaptık, karnımda kardeşin var dedik, çok sevindi. Şimdi gece yatmadan babasını, beni ve karnımı öpüyor.” Diyerek Atlas’ın kardeşine çok sevindiğini de anlatan oyuncu, şu anda mutlu bir aile hayatının keyfini sürüyor.

Aslı Tandoğan kimdir?

Organik yaşıyor, özel tohumlar kullanıyor

Yeme içme konusunda her zaman dikkatli olduğunu söyleyen Aslı Tandoğan, Atlas’ın gelişme ve büyüme zamanında olması nedeniyle beslenmesine özellikle dikkat ettiğini söyledi. “Kızartma, çok şekerli yiyecekler tüketmiyorum. Balık, et ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Atlas’a aldığım sebze, meyve ve bakliyatlar hep organik. Aldığımız her şey yüzde 100 doğal olmasa da, en azından en organik olanlarını bulmaya çalışıyoruz. Çünkü bu yaşlarda bütün hücreleri gelişiyor. Bahçemde üç-dört senedir domates, salatalık, biber, patlıcan yetiştiriyorum. Babam Antalya Geyikbayır’da yaşıyor; oradan tohumlar getiriyor. Atlas’la birlikte uğraşıyoruz bahçeyle.” diyerek yeni organik yaşamını anlatan ünlü oyuncu, bu durumdan da oldukça memnun ve içi rahat.

Aslı Tandoğan Doğal Güzelliğiyle Bir Kez Daha Büyüledi

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Aslı Tandoğan kendini yogaya verdi. Arkadaşlarıyla birlikte Fethiye’ye giden ve kamp yapan güzel oyuncu hem temiz havanın tadını çıkardı hem de ruhunu dinlendirdi.

Sıfır makyaj pozlarını da sevenleriyle paylaşan Tandoğan altına, ‘Huzurun her rengi’ notunu düştü. Güzel oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve ‘yok böyle güzellik’, ‘Çok güzelsiniz Aslı Hanım’ şeklinde yorumlar aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler