Ana SayfaÜnlülerAslı Tandoğan artık organik yaşıyor!

İlgili Postlar

Aslı Tandoğan artık organik yaşıyor!

Birinci çocuğu ardından yeniden hamile kalan Aslı Tandoğan, çocukları için organik bir yaşama dönüş yapmış. İşte oyuncunun yeni kurduğu hayatından detaylar.

Ekranların sevilen oyuncusu Aslı Tandoğan, evlilik sonrasında ekranlardan uzak kaldı. Magazin gündeminde aile yaşamı ile yer alan ünlü oyuncu, ikinci çocuk heyecanını yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde bir gazete için röportaj veren ünlü oyuncu, çocuklarının geleceği için organik bir yaşam kurduklarını ve onların sağlığını önemsediğini söyledi.

Aslı Tandoğan’dan müjdeli haber!

Aslı Tandoğan: Çocuklarım için organik bir yaşam kurdum

İlk çocuğu 3.5 yaşında olan anne Aslı Tandoğan, ikinci çocuğuna da hamile. Atlas adındaki bebeğine kız kardeş geleceğini paylaşan oyuncu, şu anda 5 aylık hamile.

Bebek sürpriz mi?

İlk bebek sonrasında ikinci bebeği istediklerini fakat zamanlamanın kendileri için sürpriz olduğunu söyleyen Aslı Tandoğan, “Hep iki tane çocuğum olsun istiyordum. Atlas doğduktan sonra da eşimle birlikte hemen ikinci çocuğu yapmak istemiştik. Ama zamanlaması tesadüf oldu; şaşırdık.” dedi.

Aslı Tandoğan kimdir?

“Hareketliyim”

İlk hamileliğine göre ikinci hamileliğinde daha çok hareketli olduğunu söyleyen Aslı Tandoğan, Atlas’ın kardeşini kıskanmaması ve sorun olmaması adına onunla oyunlar oynadığını ve onu kırmadığı için de hareketli bir hamilelik yaşadığını söyledi. “Sen istediğin için bir kardeş yaptık, karnımda kardeşin var dedik, çok sevindi. Şimdi gece yatmadan babasını, beni ve karnımı öpüyor.” Diyerek Atlas’ın kardeşine çok sevindiğini de anlatan oyuncu, şu anda mutlu bir aile hayatının keyfini sürüyor.

Organik yaşıyor, özel tohumlar kullanıyor

Yeme içme konusunda her zaman dikkatli olduğunu söyleyen Aslı Tandoğan, Atlas’ın gelişme ve büyüme zamanında olması nedeniyle beslenmesine özellikle dikkat ettiğini söyledi. “Kızartma, çok şekerli yiyecekler tüketmiyorum. Balık, et ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Atlas’a aldığım sebze, meyve ve bakliyatlar hep organik. Aldığımız her şey yüzde 100 doğal olmasa da, en azından en organik olanlarını bulmaya çalışıyoruz. Çünkü bu yaşlarda bütün hücreleri gelişiyor. Bahçemde üç-dört senedir domates, salatalık, biber, patlıcan yetiştiriyorum. Babam Antalya Geyikbayır’da yaşıyor; oradan tohumlar getiriyor. Atlas’la birlikte uğraşıyoruz bahçeyle.” diyerek yeni organik yaşamını anlatan ünlü oyuncu, bu durumdan da oldukça memnun ve içi rahat.

 “Eşim inanılmaz bir baba”

“İnanılmaz bir baba. Onları bırakın, sabaha kadar oynarlar, benden çok daha sabırlı. Atlas’ın bütün isteklerini yerine getirir.” diyerek eşinin çocuğuna olan yaklaşımını da anlatan Aslı Tandoğan, çocuğunun tüm ihtiyaçlarını da karşılayabileceğini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler