Ana SayfaÜnlülerAslı Enver'in Doğal Haline Beğeni Yağdı

İlgili Postlar

Aslı Enver’in Doğal Haline Beğeni Yağdı

Aslı Enver, takipçilerinin Kurban Bayramı’nı kutlamak için Instagram’dan fotoğraflar paylaştı. Aslı Enver’in doğal haline beğeni yağdı. İşte o kare;

Yeni Projem için Çalışıyorum

Aslı Enver geçtiğimiz hafta Yeniköy’de görüntülendi. Uzun süredir gözlerden uzak olan Enver yeni filmi için çalıştığını söyledi. Kısıtlamaların sona ermesini fırsat bilerek arkadaşlarıyla buluşan ünlü oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni filmi ile ilgili konuşan Aslı Enver, “Güzel bir proje olacak. Onun için çalışıyorum, heyecanlıyım” dedi.

Enver “Saçlarınızı boyatmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna 37 yaşındaki Enver, “Beyazlarımla mutluyum, seviyorum. Öyle bir şey düşünmüyorum ama proje için gerekirse boyayabilirim” dedi.

Aşk hayatı yönündeki sorulara ise, “Kolay gelsin arkadaşlar, gayet mutluyum şu an” yanıtını vererek, koşar adımlarla uzaklaştı.

Takipçilerinden Aslı Enver’e Sert Eleştiri!

Diyetle zayıflayan ünlü oyuncu Aslı Enver, son paylaşımıyla şaşırttı. Yeni görüntüsüne takipçilerinden yorum gecikmedi.

Aslı Enver Kimdir?

Ünlü oyuncu Enver’in, yeni projesi için diyet yaptığı ortaya çıktı. Son halini takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, fit haliyle dikkat çekti. Güzel oyuncunun fotoğrafına, “Yeter artık zayıflama” şeklinde yorumlar yapıldı. Enver ise sessizliğini korumayı tercih etti.

Aslı Enver’in Doğal Haline Beğeni Yağdı

Instagram hesabından “İyi bayramlar” mesajı ile sıfır makyaj pozlarını yayınlayan Aslı Enver, takipçilerinden 350 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

37 yaşındaki oyuncuya, hayranları; “Bu kadar güzellik fazla değil mi?”, “İşte şimdi bayram oldu”, “Ne kadar da doğal”, “Filtresiz de güzel olunuyor” şeklinde övgü dolu mesajlar yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler