Ana SayfaDedikoduAslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka El Ele Yakalandı!

İlgili Postlar

Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka El Ele Yakalandı!

Bir süredir hayatında kimse olmadığı bilinen ünlü oyuncu Kubilay Aka’nın gönlünü meslektaşı Aslı Bekiroğlu’na kaptırdığı iddia ediliyor. Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka el ele yakalandı! İşte detaylar;

Kubilay Aka’nın En Büyük Korkusu

Aka “Daha önce bir kadın tarafından reddedildin mi” diye soran Dayı’yı kısaca, “Evet reddedildim” şeklinde yanıtladı. Karanlıktan çok korktuğunu açıklayan Kubilay Aka, stüdyoda bir anda ışıklarının kapatılmasıyla da büyük bir şok yaşadı.

Scarlett Yanımda Olsun

Miray Daner’le ikinci kez bir araya gelen Aka’nın gözü hala dışarda olduğu gibi bunalımda yanında dünyaca ünlü Hollywood ünlüsü Scarlett Johansson’u istediğini “Bunalıma girersem 5-6 ay sürer. Hiç bitmeyecek bir karantinaya girsem yanıma babamı ve Scarlett Johansson’u alırım.” sözleriyle dile getirdi.

Bensu Soral’ dan Şaşkına Çeviren Kubilay Aka İtirafı!…

Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka El Ele Yakalandı!

Kubilay Aka ile Aslı Bekiroğlu’nun el ele görüntüleri kafaları karıştırdı. Gözler Aslı Bekiroğlu’nun sevgilisi Çağrı Telkıvıran’a çevrildi. Telkıvıran dün akşam sevgilisiyle olan fotoğraflarını silip, takipten çıktı.

İddiaya göre; Geçtiğimiz hafta final yapan Maske Kimsin Sen yarışmasında yer alan Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka, çekimlerde yakınlaştı. İkilinin arkadaşlığı kısa süre içinde aşka dönüştü.

Aslı Bekiroğlu ile Can Koçkan Çifti Ayrıldı Mı?

Aslı Bekiroğlu, Çağrı Telkıvıran ile olan aşkını sessiz sedasız bitirdi.

Takipten Çıktı!

2. Sayfa’da yer alan habere göre, Çağrı Telkıvıran ile Aslı Bekiroğlu arasında 15 gündür soğuk rüzgarlar esiyor. Dün akşam sevgilisinin Aka ile yakınlaştığını öğrenen Çağrı Telkıvıran, sosyal medya hesabından sevgilisiyle olan tüm fotoğrafları sildi ve takipten çıktı.

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler