Ana SayfaKimdirAslan Sayım Kimdir?

İlgili Postlar

Aslan Sayım Kimdir?

2020 yılının Gazetecisi Ödülüne Layık Görülen Aslan Sayım Kimdir? Aslan Sayım Kaç Yaşındadır? Aslan Sayım Nerede Doğdu? Aslan Sayım Ne Zaman Doğdu? Aslan Sayım Aslen Nereli? Aslan Sayım Hangi Burç? Yetenekli gazeteci Aslan Sayım Hakkında merak edilen bilgilerin tümü Kimdir Haberimizde. İşte Aslan Sayım…

Aslan Sayım Kaç Yaşındadır? Aslan Sayım Nerede Doğdu? Aslan Sayım Ne Zaman Doğdu? Aslan Sayım Aslen Nereli? Aslan Sayım Hangi Burç? Aslan Sayım Kimdir?

Genç başarılı gazeteci Aslan Sayım’ın yaşı, doğduğu yer, nereli olduğu gibi bilgilere şimdilik ulaşılamadı. Ancak başarılı iş hayatından biraz söz etmek gerekirse, Adını bir çok sektörde duyduğumuz ünlülerin kuaförü, menajeri ve magazinci Aslan Sayım kendini bir çok alanda göstermiş 6 yıldır da bir çok Radyo da program hazırlamış ve sunmuş olan yetenekli bir gazetecidir…

Aslan Sayım Kimdir?

Pek çok ünlü sanatçı ile gündem yaratan röportajlar gerçekleştiren Aslan Sayım daha henüz 15 yaşında başladığı köşe yazıları ile bir çok haber portalında yerini almıştır.

İki  gazetede köşe yazan ve röportajlar yapan Aslan Sayım, İvana Sert, Ayla Çelik, Zerrin Özer, Tuğba Yurt, Sinan Akçıl ve Ebru Yaşar gibi pek çok ünlü isim ile röportaj yapmış ve programında ağırlamıştır.

Son olarak Ünlülerin sır küpü olarak da tabir edilen genç Gazeteci ve Radyocu Aslan Sayım 2020 yılının Gazeteci ödülüne layık görüldü.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler