Ana SayfaÜnlüler"Asla açmam" diyordu, Kerimcan'ı kıramadı!

İlgili Postlar

“Asla açmam” diyordu, Kerimcan’ı kıramadı!

Akıllı telefon ve sosyal medya kullanmaya pek sıcak bakmayan Diva Bülent Ersoy, sonunda kurallarını bozdu. Türk müziğinin duayeni Ersoy, sonunda Instagram hesabı açtırdı. Kerimcan Durmaz’ı kıramayan Diva, instagram uygulamasını kullanmayı da Kerimcan’dan öğrendi.

Bülent Ersoy ve Selçuk Yapar arasında gerilim!

 

Demet Akalın’ın evinde tüm kurallar bozuldu!

Bülent Ersoy, Kerimcan Durmaz, Fatih Ürek ve Ayşe Kök’ü Ramazan ayının ikinci günü evine davet eden Demet Akalın, misafirlerini iftarda ağırladı. İftar vaktine dek Instagram’da paylaşımlar yaparak eğlenen bu ünlü isimler, sadece Ersoy’un instagram kullanmaması üzerine, ısrarla ona da bir hesap açtılar. Diva, bu zamana kadar akıllı telefon ve sosyal medya hesapları kullanmamasıyla dikkat çekiyordu. İlk kez Demet Akalın’ın evinde sosyal medya kuralını bozan Ersoy, Instagram uygulamasını kullanmayı da sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ‘dan öğrendi.

“Bülent Ersoy takiplerinizi bekliyor”

Şarkıcı Demet Akalın, misafiri olan Ersoy’un Instagram hesabı açtığını, Ersoy’un konuşmalarını çektiği videoyu paylaşarak duyurdu. Akalın paylaşımında, “Bülent Ersoy takiplerinizi bekliyor, hayırlı akşamlar” dedi. Ersoy’un bu isteğini ilk yerine getiren ünlü isimler ise Ece Erken ve Seda Sayan oldu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler