Ana SayfaÜnlülerAşk Acısı Aslı Enver'i Eritti!

İlgili Postlar

Aşk Acısı Aslı Enver’i Eritti!

Ekranların sevilen diziler arasına giren İstanbullu Gelin dizisi, izleyiciler tarafından büyük bir merak ve ilgi ile izleniyor. Başroller de oynayan güzel oyuncu Aslı Enver, oyunculuğu ile dikkat çeken isimlerden biri. Oyunculuğu ile çok konuşulan Aslı Enver, dizide de beğenilen karakterler arasında. Peki Aslı Enver Murat Boz ayrılığından sonra, Aslı Enver kendini toparlayabildi mi? Aslı Enver aşk acısı mı çekiyor? İşte detaylar…

Aslı Enver, İstanbullu Gelin’ deki performansı ile çok konuşuldu! İşte detaylar…

Aslı Enver Eriyor!

Son dönemde ise Aslı Enver Murat boz ile ayrılık haberleri ile gündemdeydi. Sürpriz bir şekilde ayrılan Murat Boz ve Aslı Enver çifti, ayrılığı ardından iddialar ile gündemden düşmedi. Ayrılık nedeni hakkında herhangi bir açıklama yapmayan ünlü çift yollarına ayrı ayrı devam ediyor.

Aslı Enver Kimdir?

Aslı Enver Tam 6 Kilo Verdi…

İstanbullu Gelin dizisinin Süreyya karakterini canlandıran ve bu konuda oldukça başarılı olan Aslı Enver, Murat Boz ile ayrılığı dillerden düşmüyor. 2,5 yıldır aşk yaşadığı Murat Boz ile ilişkisini bitiren Aslı Enver, sosyal medyada bir fotoğraf paylaştı. Cihan Çalışantürk ile paylaşımı Aslı Enver’in moralinin düzeldiğine işaret etmişti ama öyle gözükmüyor. Aslı Enver kilo vermeye başladı. Murat Boz ile 2.5 yıllık birlikteliklerini birkaç ay önce noktalayan Aslı Enver, aşk acısı çekiyor. Bu sıralar Aslı Enver’i görenler tanıyamıyor. Ayrılık acısı yüzünden tam 6 kilo verdi.

Murat Boz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler