Ana SayfaDedikoduAşkını İlan Eden Melisa Şenolsun, Umut Evirgen İle Olan Paylaşımını Kaldırdı..

İlgili Postlar

Aşkını İlan Eden Melisa Şenolsun, Umut Evirgen İle Olan Paylaşımını Kaldırdı..

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün eski eşi olan meslektaşı Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu Melisa Şenolsun, sosyal medya sayfasından sevgilisiyle bir pozunu paylaşarak herkese aşkını ilan etti. Fakat Melisa Şenolsun bu son paylaşımının sosyal medyada gündem olmasıyla anında  sildi. İşte Detaylar..

Tuba Büyüküstün Jüride!

Aşkını İlan Eden Melisa Şenolsun, Umut Evirgen İle Olan Paylaşımını Kaldırdı..

23 yaşlarındaki genç oyuncu Melisa Şenolsun, 4 yıl birlikte olduğu Mehmet Ozan Dolunay ile yollarını ayırdıktan sonra oyuncu Tuba Büyüküstünün’ün ayrıldığı sevgilisi 31 yaşlarındaki iş adamı Umut Evirgen’le aşk yaşamaya başladı. Bu aşkını ilan eden Melisa Şenolsun’dan enteresan bir hamle geldi.

Tuba Büyüküstün kimdir?

Gündem Olunca Pozunu Hemen Kaldırdı..

Bayramdan önce yakınlaşan ünlü çift, bayram tatillerini Umut Evirgen’in Kuzey Ege’de olan evinde geçirdi. Birliktelikleri yeni başlayan ikiliden Melisa Şenolsun, sevgilisi Umut Evirgen ile olan iki fotoğrafını sosyal medya sayfasından hesabında paylaştı. Bu Aşkıyla çok kısa sürede trend olan güzel oyuncu pozlarını birden kaldırdı.

Melisa Şenolsun Kimdir?

İş adamı Umut Evirgen, geçen Mayıs’da 3 senedir aşk yaşadığı oyuncu Tuba Büyüküstün ile ayrılmışlardı. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile ekranlara merhaba diyen ve son olarak Netflix yapımı Atiye dizisinde oynayan Melisa Şenolsun Umut Evirgen aşkının 10 gün önce başladığı söylentiler arasında….

Sürpriz Umut Evirgen ve Melisa Şenolsun Aşkı

Melisa Şenolsun sevgilisi Umut Evirgen
Melisa Şenolsun sevgilisi Umut Evirgen

Sürpriz Umut Evirgen ve Melisa Şenolsun Aşkı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler