Ana SayfaDizilerAşk-ı Roman 6. Bölüm 4 Eylül'de Yayınlanacak

İlgili Postlar

Aşk-ı Roman 6. Bölüm 4 Eylül’de Yayınlanacak

Aşk-ı Roman 6. Bölüm bu hafta yayınlanmadı. Geçtiğimiz hafta itibari ile hafta için her gün ekranlara gelen ve ilk 5 bölümü yayınlanan dizi, 4 Eylül tarihi itibari ile kaldığı yerden yayınlanmaya devam edecek.

[irp]

4 Eylül tarihinde yayınlanacak olan Aşk-ı Roman 6. bölüm ile birlikte, dizi yayın hayatına devam edecek. Özellikle bu hafta içerisinde yeni bölümlerin yayınlanmaması sonrasında büyük bir merak uyandıran dizi için herhangi bir resmi açıklamanın yapılmamış olması da kafalarda soru işareti oluşturmuştu. Fakat TV8 tarafından yapılan son basın açıklaması ile birlikte Aşk-ı Roman 6. bölüm için net bilgiler paylaşıldı.

Aşk-ı Roman 6. Bölüm Konusu Ne?

18.45 itibari ile başlayacak olan yeni bölümde, Kaan’ın düştüğü zorlu durumdan kurtulma çabaları ekrana taşınacak. Solmaz ile aralarındaki sorunları büyük ölçüde aşan Kaan, yeniden Solmaz’ı kazanabilmek adına dövüşlerden uzak durmaya çalışır. Fakat bu sefer de girdiği kötü dünya onu bırakmaz ve içine çekmeye çalışır. Solmaz ise yaşanan olaylar sonrasında Kaan’a inanmaya başlar ve onun dövüşü bırakarak kendisine gelmesini bekler.

Lider, Aylin ve Duru cephesinde ise işler giderek karışır. Lider’in odasına gizli bir şekilde girmeye çalışan Aylin, Duru ile karşı karşıya gelir. Aylin bu karşılaşma sonrasında Duru’yu yaralamak zorunda kalır. Fakat Duru’nun eline geçen koz, Aylin’i oldukça zor bir duruma düşürür. Lider ise annesi Leman’ı sevindirerek yeniden işe başlayacağını söyler.

Aşk-ı Roman 6. bölüm itibari ile Kaan ile Solmaz arasındaki tüm buzlar erir. Yeniden mahalleye dönen ikili, kahvaltı sofrasında bir araya gelir. Sevdiği için özel bir kahvaltı hazırlayan Kaan, Solmaz’a sürekli jestler ve sürprizle yapar. Çift, ilk defa bu kadar mutlu olur. Fakat Lider’in yeniden çalışmasındaki planı ortaya çıkar. Lider, yeni kreasyondaki model olarak Solmaz’ı düşünür ve bu konuda hamle yapar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler