Ana SayfaDizilerVer Elini Aşk Dizisinde Su Bebek Dikkat Çekiyor

İlgili Postlar

Ver Elini Aşk Dizisinde Su Bebek Dikkat Çekiyor

Kanal D’de yayınlanacak olan Ver Elini Aşk dizisinde en çok küçük bebek Su dikkat çekti. Dizi için yapılan tanıtımlar sonrasında sosyal medyanın da es geçmediği Su bebek, dizinin başlaması ile birlikte çok daha fazla konuşulacak.

[irp]

Yeni Dizi Ver Elini Aşk Başlıyor

Kanal D’de yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, yeni bir dizinin daha tanıtımı yapıldı. Ver Elini Aşk adıyla başlayacak olan dizide, Ali İl, Sevda Erginci ve Köksal Engür gibi önemli oyuncular başrollerde yer alacak.  Salacak Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen dizide yönetmen ise Bora Onur. Dizinin senaryosunda imzası bulunan iki isim ise Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem.

Başrolde Su Bebek!

Dizinin en dikkat çeken detaylarından birisi ise Su bebek. Dizi hikayesi dahilinde dizide sürekli olarak yer alacak Su bebek, dizi ekibine de sette keyifli anlar yaşatıyor. Özellikle sahne aralarında tüm oyuncuların ilgisi Su bebek üzerine toplanırken, diziden ilk gelen kareler de oldukça dikkat çekici. Paylaşılan fotoğraflarda Su bebeğe oyuncular tarafından mama yedirildiği ve banyo yaptırıldığı da gözlerden kaçmadı.

Ver Elini Aşk Konusu Ne?

Hikaye Alper adındaki çapkın bir erkek ile köyden İstanbul’a ablasını bulmak için gelen Ayperi arasında geçecek. İstanbul’da yaşayan çapkın erkek Alper’in tek gecelik bir ilişki sonrasında çocuk sahibi olması, tüm planları bozarken bebek sayesinde Alper ve Ayperi bir araya gelecek ve hikaye böylece başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler