Ana SayfaDizilerFox Tv ekranlarında yeni bir dizi: "Oğul"

İlgili Postlar

Fox Tv ekranlarında yeni bir dizi: “Oğul”

Fox ekranlarında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan yeni dizi “Oğul”un çekimleri Şanlıurfa’da yapılacak ve Ocak 2018 döneminde yayınlanmaya başlayacak. Yeni dizi hakkında konusu, oyuncu kadrosu kısacası merak edilen her şeye haberimizde ulaşabilirsiniz.

Yeni sezonda birbirinden iddialı dizileri seyirciyle buluşturacak olan Fox sonbaharda “Kayıtdışı”, kod adı “Kadın”, Bizim Hikaye” ve “Nerdesin Birader” gibi yeni dizilerinin arasında “Oğul” adlı iddialı projesini de ilk kez dün akşam tanıttı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan “Oğul” dizisinin teaser’ı büyük ilgi gördü.[irp]

İlk fragmanı büyük ses getirdi!

Yeni dizi Oğul’un ilk fragmanı yayınlandı. Televizyonda ve sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlenen Oğul dizisi fragmanının sloganıysa şöyleydi: ‘Her şey olabilirsin hayatta da bir anaya oğul olabilir misin? Fox’un yeni dizisi Oğul, yakında ekranlara gelecek. Digiflame’nin yapımcılığını üstlendiği “Oğul”un hikayesi ve proje tasarımı deneyimli televizyoncu Çiğdem Savaşçıoğlu imzası taşıyor. Yönetmen ve oyuncularıyla görüşmelerin sürdüğü projenin ocak ayı gibi ekrana gelmesi planlanıyor.

Karagül’den sonra Oğul Halfeti’de

Etkileyici bir müzik eşliğinde bir anne silüeti ve oğlunun görüntüsünün yer aldığı gizemli tanıtım “Her şey olabilirsin hayatta ama bir anneye oğul olabilir misin?” sloganıyla merak uyandıran yeni dizi Oğul’un çekimleri daha önce 4 sezon süren yine Fox Tv ekranlarında seyircisiyle buluşan Karagül’e de ev sahipliği yapan Halfeti de yapılacak. Projenin başrollerinden anne Müeddet rolü için Ayşegül Günay’la görüşüldüğü öğrenildi. Günay, bu sezon ayrıca Kanal D’nin “Katilin Kızları” projesinden de teklif almıştı.

Oğul’un oyuncu kadrosu

Fox TV’nin Yeni dizi Oğul’un oyuncu kadrosunda üç isim dikkatleri çekiyor. Bunlar; aliye dizisindeki performansı ile ekranlarda tanınan deneyimli oyuncu Medcezir ve Paramparça dizilerinde şöhretini artırmayı başaran başarılı oyuncu Barış Falay, Hayat Sevince Güzel dizisinde asıl şöhreti kavuşan ve son olarak Dayan Yüreğim adlı dizide izleyicilerin karşısına çıkan Ekin Mert Daymaz, Poyraz Karayel dizisinde rol aldığı Sinan karakteri ile önceden de Karadayı dizisinde aldığı rol ile şimdiden çocuk oyuncu denilince aranan ilk isim haline gelen şöhret kazanan Ataberk Mutlu’dur. Oğul dizisinin seyirci ile buluşmak için hazırlıkları hala devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler