Ana SayfaDizilerAşk-ı Roman 2. Bölüm Salı Günü Yayınlanacak

İlgili Postlar

Aşk-ı Roman 2. Bölüm Salı Günü Yayınlanacak

Aşk-ı Roman 2. Bölüm Salı günü ekranlara gelecek. Hafta içi her gün ekranlara gelecek olan dizinin, Salı günü 2. Bölümü yayınlanacak.

TV8’de bu hafta itibari ile ekranlara gelmeye başlayacak olan Aşk-ı Roman, ilk bölümünün ardından ikinci bölümü ile Salı günü 19.45’te yayınlanacak.  Solmaz ile Kaan arasındaki aşkın zorlu anlarının ekranlara getirileceği dizide, ikinci bölümde hikaye daha da netleşecek.

Aşk-ı Roman 2. Bölüm Olayları Neler?

Aşk-ı Roman 2. bölüm dahilinde Kaan’ı oldukça zorlu bir gün beklemektedir. Dövüştüğü için cezaevine giren ve cezaevinden çıktıktan sonra yeni bir yaşam kurmaya çalışan Kaan, geçmişinden kurtulamaz. Onun yeniden dönüşmesini isteyen Çamur Hamdi, adamlarına talimat vererek Kaan’ı kaçırtır. Kaan ise bu teklifi kabul etmez ve yeni bir hayat kurmak istediğini söyler.

Baygın halde Solmaz’ı bulan Lider ise ona ilk görüşte aşık olur. Onu arabasıyla hastaneye götürmeye karar verir. Solmaz ise hastane yolunda ayılır ve kaçırıldığını düşünür. Lider’in arabasından inerek kaçmaya çalışan Solmaz, Lider’i oldukça etkiler ve Lider’in aklı Solmaz’da kalır. Mahalleye geri dönen Kaan, Solmaz’ı görmek ister. Kaan ve Solmaz bir araya geldikten sonra ise birbirlerinden zorlu isteklerde bulunur. Kaan, Solmaz’ın dans etmesini istemez. Solmaz ise Kaan’ın dövüşmesini istemez. Fakat iki isim bu istekleri kabul etmezken Solmaz dans etmeyi, Kaan da dövüşmeyi kafasına koyar. Bu sırada Lider ise ailesinin kendisinden isteğini sadece tek şartlar kabul edeceğini söyler ve aşık olduğunu belirterek başka bir kişi ile evlenmek istediğini açıklar.​

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler