Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın Yine Zirvede

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın Yine Zirvede

Çocuklar Duymasın Pazar akşamları liderliği bırakmaya niyetli değil. Dizinin dün akşamki bölümü de yine reytinglerde ilk sırada oldu.

Pazar akşamları yayınlanan Çocuklar Duymasın için dün akşam da yine büyük bir ilgi vardı. Yayınlandığı saatlerde çok önemli içerikler olmasına karşın sıralamadaki gücünü kaybetmeyen dizi, gün sonunda 1. olmayı başardı.

Çocuklar Duymasın Reyting Oranları Nasıl?

Dizi için reyting sonuçları, dizinin yüksek izlenme paylarına ulaştığını da gösterdi.  Dizinin yayınlanan yeni bölümü Total’ de 3.86 reyting, yüzde 13.56 izlenme payı aldı. AB grubunda da iyi bir izlenme oranı alan dizi; 4.79 reyting ve yüzde 16.25 izlenme payı lider oldu. ABC1’de ise 4.37 reyting yüzde 14.69 izlenme payı elde edildi.

Şevkat Yerimdar İkinci Oldu

Pazar gecesinde Çocuklar Duymasın’ın ardından ikinci sırada yer alan yapım Şevkat Yerimdar oldu. Tekrar bölümü yayınlanmış olmasına karşın yüksek bir ilgi gören dizi, gün genelinde ikinci olmayı başardı. İlk 10 arasına giren diğer programlar ise şöyle; Çocuktan Al Haberi Ünlüler, Dev Avcısı Jack, İlk Buluşma, Show Ana Haber, Çocuklar Duymasın Özet, Çarkıfelek, ATV Ana Haber, Madalyon.

Dün akşam yayınlanan programlarda Ben Bilmem Eşim Bilir’in sıralamalarda geride kalması dikkatlerden kaçmadı. Gün boyunca total sıralamasında düşük bir reytingde kalan dizi ancak 17. olabildi. Bu durum dizinin kış aylarında ekranlarda kalması adına da ciddi bir soru işareti oluşturdu. Dizi ilk yayınlandığı dönemlerde, kısa süre içerisinde yüksek izlenme oranlarına ulaşmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler